CALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

« All Events

  • This event has passed.

Atelier de stil vestimentar cu Valentina Bălașa Ario

Fri, 19 Jan 2018 ⏐7:00 pm

Hainele pe care le porţi vorbesc despre tine. Ştii ce spun ele despre felul în care gândeşti, simţi şi acţionezi? Sau despre jobul tău, prietenii şi activităţile preferate? La Atelierul de stil vestimentar care începe din 19 ianuarie la Fundația Calea Victoriei, Valentina Bălaşa Ario te învaţă cum să descifrezi şi să foloseşti corect limbajul veşmintelor.

Mai mult, stând de vorbă cu lectorul – model și consilier de stil cu multă experiență – vei afla care sunt ținutele care avantajează tipul tău de siluetă și cum poți evalua un articol vestimentar astfel încât să alegi ceea ce ți se potrivește.

În funcţie de ten, culoarea părului şi a ochilor, descoperi care sunt culorile şi nuanţele pe care ar trebui să le porți.

Există, într-adevăr, câteva articole vestimentare ce nu trebuie să lipsească din garderoba nimănui. Una dintre ședințele cursului este aproape în întregime dedicată discuțiilor despre alcătuirea garderobei de bază, bineînțeles, ținând cont de preferinţele personale şi stilul de viaţă al fiecărei cursante. Această ședință te va ajuta să-ți planifici mai bine cumpărăturile și să reduci numărul hainelor cumpărate din impuls.

Sigur că ne vom ocupa și de normele şi regulile care ne ajută să armonizăm ţinuta pe care o purtăm cu evenimentul la care participăm, la capitolul cod vestimentar. Tot atunci vei învăța să identifici și analizezi cele mai des întâlnite greşeli de stil.

La final de curs vei ști ce stil te definește și cum să folosești schimbările modei în avantajul tău.

Ce zici? Vii la curs? Atunci rezervă-ți patru seri de vineri, de la 19.00, începând din 19 ianuarie. Taxa de participare este de 240 de lei, înscrieri-le se fac pe mail, pe contact@victoriei.ro, iar întâlnirile se țin la sediul Fundației Calea Victoriei, pe strada Popa Soare, la numărul 40.

foto: Valentina Bălașa Ario

Details

Date:
Fri, 19 Jan 2018
Time:
7:00 pm
Event Categories:
Bucharest, workshop
Event Tags:
cursuri Bucuresti, fundatia calea victoriei
View Event Website

Organizer

Fundația Calea Victoriei
Phone:
021 321 3022
Email:
contact@victoriei.ro
View Organizer Website

Venue

Fundația Calea Victoriei
Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1
București, Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.