Concurs de piese de teatru – START. Dramaturgie pentru copii

Concurs de piese de teatru - START. Dramaturgie pentru copii

Concurs de piese de teatru – START. Dramaturgie pentru copii

Open call concurs de piese de teatru

START. Dramaturgie pentru copii

Data limită de trimitere a pieselor: 20 februarie 

MiniREACTOR lansează concursul START. Dramaturgie pentru copii, adresat autorilor dramatici care își doresc să scrie pentru un public foarte tânăr.

Tema concursului este Lumea virtuală versus lumea analogă, iar data limită de depunere a textelor este 20 februarie. Nu există limită de personaje, dar piesa trebuie să poată fi interpretată de un număr de maxim 3 actori. Sunt acceptate de asemenea scenarii non-verbale. Vârsta publicului țintă este 3-7 ani (durata medie a unui spectacol pentru această vârstă este 50 de minute).

Se caută texte originale, pline de imaginație, cu un limbaj contemporan și adaptat segmentului de vârstă vizat. Nu vor fi acceptate adaptări și dramatizări.

Piesa câștigătoare va fi montată la spațiul Reactor din Cluj-Napoca de regizorul Dragoș Alexandru Mușoiu și va fi inclusă în repertoriul MiniREACTOR. Atât aceasta, cât și alte șase piese, vor fi publicate într-un volum online realizat în parteneriat cu Editura Liternet. Locurile 1-7 vor primi de asemenea premii în bani.

Regulament de înscriere

Textele vor fi încărcate în format .pdf la link-ul: http://bit.do/fogww, urmând pașii următori:

  1. Choose files – selectarea documentului din calculatorul dumneavoastră
  2. La câmpul unde se cere numele și prenumele se va completa cu un pseudonim.
  3. Se completează adresa de email (aceasta nu este vizibilă deținătorului contului de Dropbox)
  4. Upload

Textul va conține un titlu și un pseudonim, fără alte date de contact.

Rezultatele vor fi anunțate în data de 25 februarie, pe pagina de Facebook a MiniREACTOR și pe site-ul www.reactor-cluj.com. Câștigătorii vor fi apoi rugați să se identifice, retrimițând textul propriu alături de datele de contact personale la adresa de email minireactor@gmail.com.

Proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Mai multe detalii despre programul Mini Reactor puteți găsi pe pagina noastră de facebook – https://www.facebook.com/mini.reactor sau pe site-ul www.reactor-cluj.com.

 

                                   

Leave a reply (we review all comments)