DoR Live Cluj

DoR Live Cluj

DoR Live Cluj

 

DoR Live, revista vie care urcă pe scenă reporteri, scriitori, actori, muzicieni și prieteni ai DoR, revine la Cluj. În două ore, pe scenă se vor succede 20-25 de povești – mai scurte, mai lungi, mai vesele, mai triste. Avem și publicitate.

Show-ul din decembrie 2019 se va construi în jurul temei: viața în afara orașului. Vom pune reflectoarele pe acea jumătate de Românie pe care fie o supra-simplificăm, fie o idilizăm. Ne vom uita la cei care o construiesc, la cei cei care au părăsit orașul ca să-și găsească un sens la sat, dar și la așteptările (uneori nerealiste) pe care noi, orășenii, le avem de la mediu rural.

UNDE: Cinema Florin Piersic (Piața Mihai Viteazu nr. 11, Cluj-Napoca)
CÂND: Marți, 10 decembrie, ora 19:30 (accesul se face de la 19:00)
CÂT: 60 de lei
https://eventbook.ro/other/bilete-dor-live-cluj-napoca

Identitate vizuală: Andrei Damian

Organizat de Decât o Revistă
Prezentat de Lidl Romania și BRD Groupe Societe Generale
Susținut de Romanian-American Foundation și Fortech
Cu sprijinul Iulius Mall Cluj Napoca, FacemVoluntariat

La eveniment vor fi făcute fotografii, pe care DoR le va stoca și folosi în promovarea evenimentelor viitoare timp de doi ani.

Show-ul nu e înregistrat, nu e transmis live și nu se va repeta în aceeași formă, pentru a păstra unicitatea experienței.

Decât o Revistă (DoR) este o revistă trimestrială de jurnalism narativ care publică povești despre cum trăim azi și care explorează familiarul realității românești, experiențele și trăirile care ne sunt comune.

Leave a reply (we review all comments)