Mezanin Market 4 @ Palatul Universul

Mezanin Market @Palatul Universul

Mezanin Market @ Palatul Universul

Evenimentele Mezanin Market @ Palatul Universul continuă cu alte trei weekenduri: 2 & 3 noiembrie,14 & 15 decembrie, 21 & 22 decembrie și încă 10 întâlniri în 2020.

Mezanin Market, evenimentul ajuns la ediția cu numărul 12, este târgul care invită publicul să vadă de aproape antreprenorii din România, să le vadă produsele și să le cunoască poveștile înainte de a le cumpăra; un târg la care publicul este prietenul expozanților, iar expozanții sunt prieteni între ei; un târg la care contează vânzările, dar contează mult și zâmbetele, întâlnirile, bucuria.

Într-o atmosferă relaxată, cu oameni interesanți și cafea delicioasă de la Beans&Dots, Mezanin Market se redeschide pe 14-15 decembrie și 21-22 decembrie, la Palatul Universul (zona Cișmigiu).

Timp de două zile, vizitatorii vor putea găsi bijuterii, produse de design interior, băuturi și sosuri interesante, haine pentru copii și pentru adulți, produse eco-friendly, cărți, dulciuri și miere în combinații sănătoase, ghiozdane și genți speciale, cosmetice naturale.

 

Intrarea este liberă.
Expozanții ne pot scrie pe adresa evenimente@mezaninspace.ro

Mezanin este spațiul de evenimente al Talent Garden, în Palatul Universul, creat special pentru evenimente cu 130-150 de invitați. Mezanin găzduiește anual lansări de produs, conferințe, expoziții, workshopuri. În decembrie 2018 a fost lansată seria Mezanin Market.

Leave a reply (we review all comments)