Arta stradală ca mod de viață. Veți avea ocazia să pătrundeți în această lume fascinantă prin intermediul artiștilor prezenți la Strad’Art.
Line up
Unul dintre cei mai apreciați muraliști și ilustratori din România, dar și fondatorul Proiectul Muzeul Benzii Desenate, vine la Strad’Art | Festival de artă urbană, Târgu Jiu 2019.
După ce a lăsat lucrări în multe orașe din România dar și din Europa, vine să își lase amprenta și la Strad’Art | Festival de artă urbană, Târgu Jiu 2019.
Florin Radu
Este un street artist care activează mai mult în zona underground abordând cu precădere teme social-politice. S-a format ca pictor și ilustrator în inima Ardealului, la Facultatea de Arte Plastice din Cluj-Napoca, dar inima sa bate cu putere oltenește.
Andreea Toma
Are multe participări la festivaluri şi evenimente, expoziții personale și de grup. Este membru fondator al galeriei Celula de Artă, un spațiu neconvențional de expunere și promovare a artei contemporane.
A absolvit de curând Facultatea de Arte București, Secția Pictură .
O prezență așteptată la Strad’Art | Festival de artă urbană, Târgu Jiu 2019: Andreea Toma, care va realiza un mural în colaborare cu Alexandru Calin Mihalache.
S-a format ca artist la Iași și are desenul în sânge. Este un “muralist cu suflet de graffer” și crede că “graffiti în esența lui te face să fii un anumit om, te pune în anumite contexte sociale rupte de rutina zilnică”.
Farid Rueda
Stilul său este caracterizat printr-o explozie coloristică mânuită cu maiestrie desavârșită. Este influențat de artiști precum Alfons Mucha, Gustav Klimt sau Jose de Ribera.
Temele abordate sunt inspirate din vasta cultură a Mexicului natal, fiind realizate într-o manieră inedită.
Vuk Đurić (Endo)
A absolvit Facultatea de Arte din Priștina, Kosovo, mutatã temporar în Kosovska Mitrovica, la Secția Design Grafic. Cu o expoziție personală și mai multe de grup, numeroase participări la festivaluri de artă stradală și căștigător a câtorva proiecte,Vuk Đurić (Endo) din Serbia.