Lost Bucharest Bike Tour 2019

Lost Bucharest Bike Tour 2019

Lost Bucharest Bike Tour 2019

Lost Bucharest este una din cele mai tari ture de bicicleta din Bucuresti, evenimentul in care poti sa devii un Indiana Jones biciclist si sa explorezi zonele abandonate din oras, zone in care se gasesc adevarate comori arhitecturale pline de povești.

Vom vizita mai multe obiective ce au fost candva fabrici prospere sau cladiri infloritoare si care au devenit ruine din cauze economice si politice. Vom explora mai multe locatii printre care Spitalul Filantropia, Assan, Palatul Cazzavilan, Casa Radio, Rosenthal, Crematoriul Cenusa, Amfiteatrul parasit, Fabrica de locomotive, Fosta fabrica de pulbere – Chimopar, Fabrica Policolor, Parcul Vacaresti etc.

Cat costa?
Turul este gratuit si deschis oricarui iubitor de pedalat, dar noi indemnam pe oricine sa doneze o suma modica la finalul turului, pentru incurajarea proiectelor viitoare.

Unde?
Aventura pe bicicleta porneste de la Universitate, din fata scarilor hotelului Intercontinental.

Cand?
Sambata, 4 mai, ora 12, in fata hotelului Intercontinental, la piata Universitatii.

Cui se adreseaza?
Aceasta tura pe bicicleta este catalogata ca fiind o tura usoara ce va insuma 40 de km, pe drumuri urbane fara obstacole sau pericole. Este o tura dedicata tuturor celor care doresc sa se relaxeze pe bicicleta, imbinand aventura cu pedalatul. Pe drumurile cu circulatie publica vom respecta semnele rutiere. Vom vizita mai multe obiective, unele strategice, locuri parasite, uitate de vreme, ce au fost candva parte integranta a orasului Bucuresti.

Informatii utile:
Ghidul turei se numeste Alex Mircea, acesta fiind atestat ca ghid national si agent de turism cu nr. 5362 din partea Autoritatii Nationale pentru Turism. Pentru orice informatie 0766561893 sau onadventure.ro@gmail.com

Casca de protectie este recomandata. De asemenea trebuie sa aveti o sursa de lumina. Geluri, batoane, pompa, apa, camera si orice altceva credeti ca aveti nevoie pentru o buna desfasurare a turei.

Ritmul va fi unul usor, relaxant. Exista posibilitatea luarii unor decizii de moment din cauze neprevazute precum: furtuni violente sau vreme nefavorabila.

Leave a reply (we review all comments)