Timisoara Street Food Carnival

Timisoara Street Food Carnival

Timisoara Street Food Carnival

More than a f̶e̶s̶t̶i̶v̶a̶l̶. THE CARNIVAL!

Cel mai mare eveniment de street food din Europa vine la Timișoara, la Muzeul Satului Bănățean! Dacă ești un gurmand autentic, în calendarul tău 10, 11 și 12 mai sunt zile libere la degustat, pentru că ajungem la Timișoara.

Ce te așteaptă? 40 de vendori, preparate originale, artiști locali și internaționali și activități street art într-o locație surprinzătoare!

Nu rata Carnavalul la muzeu, pentru un maraton cu muzică bună, distracție și mâncare pe gustul tău. Te invităm la o cursă street food cu burgeri bine făcuți, pulled pork fraged, sandwich-uri proaspete, cu topping-uri surpriză, tacos și burritos spicy cu rezonanțe latino în farfurie, calamari crocanți sau paella gătită în stil spaniol, iar la desert venim cu înghețată, clătite pufoase, waffles belgiene sau cannoli.

http://thecarnival.ro/musiclineup
Concertele live vin să condimenteze serile pe scena de la street food. Line-up-ul de senzație dă tonul distracției pe ritmurile celor de la Morcheeba, Nouvelle Vague, Asian Dub Foundation Sound System, Subcarpați, DJ Vadim și mulți alții!

Pentru o experiență completă, cei mai buni artiști îți aduc vibe-ul de Carnaval într-un show unic, în care jongleriile din farfurie și manifestările street art garantează o atmosferă de neuitat.

Bilete pe: http://bilete.thecarnival.ro

Leave a reply (we review all comments)