ARound: the City as canvas for digital AR art & stories

ARound: the City as canvas for digital AR art & stories

ARound: the City as canvas for digital AR art & stories

Prezentarea aplicației “ARound the City” și tur urban în cadrul festivalului Urban Eye 2018

“ARound the City” este un proiect comun organizat de Goethe-Institut Bucuresti și Institutul Francez, sustinut de Fondul cultural franco-german.

Proiectul a constat într-un atelier experimental despre interacțiunile AR în mediul urban. Timp de patru zile, 12 participanți s-au întâlnit la CINETic și au experimentat cele mai recente tehnologii AR, în compania Augmented Space AgencyA.R.C.E.N. și @Unicat.
Aplicația mobilă “ARound the City” cuprinde trei experiențe imersive care au fost dezvoltate în timpul atelierului. Experiențele se concentrează pe diverse aspecte ale patrimoniului nostru cultural, urban și social din zona bulevardului Magheru, unul dintre cele mai importante exemple de dezvoltare urbanistică modernistă din București.

Aplicația mobilă “ARound the City” va fi prezentată ca parte a unui tur organizat pe data de 11 noiembrie 2018. Participanții vor merge pe Bulevardul Magheru și vor încerca aplicația, în timp ce vor fi introduși în valorile arhitectonice ale orașului.

Punct de întâlnire: Institut Français, Atrium, Bulevardul Dacia 77
Ora: 11:30

Aplicația mobilă „ARound the city“ se poate găsi în Play-Store și App-Store, și este compatibilă cu următoarele smartphones (mai multe detalii aveți pe acest link: https://developers.google.com/ar/discover/supported-devices)

intrare liberă

Leave a reply (we review all comments)