AVi anniversary XIV

AVi anniversary XIV

AVi anniversary XIV

A venit timpul să aniversăm și să fim festivi!

CharlieVidiON, si Lowkodi vor asigura predarea lecției-maraton de cultură muzicală underground cu ocazia aniversării a 14 ani de clubbing la AVi.

Timpul trece implacabil, iar amintirile din AVi se numără printre cele mai prețioase pe care le-am creat de-a lungul tinereții noastre. O parte din noi a crescut în AVi și s-a dezvoltat în clubul de pe strada Poștei, de-a lungul a 14 ani piperați cu artiști fabuloși, care au lăsat în urma lor lecții de cultură muzicală ce vor rămâne întipărite pe retina sufletului nostru. Artiști precum RhadooRareshPrikuPrasleaAda Kaleh RomâniaHerodotSuciuTulbureVinyl Speed AdjustSeppCrihan și mulți alții au marcat pentru totdeauna ”căsuța” technoului mureșean, lăsând loc altor artiști faimoși să scrie istorie muzicală în anii ce vor urma, la Târgu-Mureș.

Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

Participarea la eventele #AVi echivaleaza cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioara (R.O.I) #aici ➡️ http://avimag.net/regulament/?lang=ro

Accesul in AVi se face pana la ora 03:30!

Support artist & event

Bilete online aici –>> https://www.livetickets.ro/e/avi-anniversary-xiv

Capacitatea clubului este limitată, în concordanță cu normele I.S.U., astfel că recomandarea noastră e să vă grăbiți în a vă achiziționa biletele, pentru a fi siguri de accesul în club.

Preview –>> http://avimag.net/aniversam-impreuna-14-ani-de-avi-cu-charlie-vid-ion-si-lowkodi/?lang=ro

Leave a reply (we review all comments)