Opportunity Weekend

Opportunity Weekend

Opportunity Weekend

Cum ar fi dacă am învăța la școală despre leadership și antreprenoriat?
Mai mult de atât, cum ar fi dacă am reuși să luptăm împreună pentru lucrurile în care credem, de la educație până la îmbunătățirea mediului înconjurător?

Sigur nu vorbesc despre o școală obișnuită, ci despre multitudinea de proiecte, activități extrașcolare, cursuri și oportunități de voluntariat pe care zecile de asociații din România le oferă elevilor liceeni! Acestea ne ajută să creștem și să experimentăm mai multe perspective ale vieții! Activitățile în care se pot înscrie sunt menite să îi ajute să se dezvolte atât personal cât și profesional.

Problema e că de multe ori nu știm unde, cum, și ce ar fi mai potrivit pentru noi!

Fie că îți dorești să te implici în acest tip de activități, dar nu știi cum să începi, fie că visezi să mergi la studii în străinătate și ai nevoie de îndrumare, Opportunity Weekend este pentru tine!

La Opportunity Weekend îți oferim răspunsurile de mult așteptate! Mai mult de atât, la târgul nostru vei întalni oameni pasionați și un colectiv de la care ai ce să înveți!

Fii și tu parte din experiența Opportunity Weekend pe 29 și 30 septembrie la OK CENTER (Strada Traian 1, București 030571)!

INTRAREA SE FACE PE BAZĂ DE BULETIN!
Donaţia recomandată este de 5 lei.
Te așteptăm cu noi surprize și cu o echipă plină de entuziasm care e nerăbdătoare să te cunoască!

Leave a reply (we review all comments)