Băile Culturale Herculane | 27 august – 2 septembrie

Băile Culturale Herculane | 27 august - 2 septembrie

Băile Culturale Herculane | 27 august – 2 septembrie

Proiectul “Bălile Culturale Herculane” s-a născut din dorința de a atrage atenția asupra orașului și de a revitaliza o stațiune balneară cu mare potențial, creând șapte zile de arhitectură, patrimoniu, muzică, film, street art.

Obiectivul nostru principal este să generăm un spațiu de creație artistică, propunându-vă o săptămână plină de energie și inspirație, cu evenimente culturale: conferințe, pictură murală, workshop arhitectură, proiecții de film, un jam session și 2 zile de tururi ghidate.

În perioada 27 august – 2 septembrie, vom dezvolta soluții pentru reactivarea spațiilor nefolosite din stațiune împreună cu comunitatea și invitații proiectului.

+ Picturi murale create de Ion Barbu, IRLO, Obie Platon, KERO ZEN & Ocu
+ Workshop cu Herculane Project
+ Ateliere cu artiști vizuali și arhitecți: Perjovschi Dan, Oana Bogdan, Anca Majaru, Ovidiu Hrin
+ Jam session cu A-C Leonte, Albert Tajti, Dan Mitrofan, Tavi Scurtu
+ Proiecții de film în aer liber cu Cinemobilul
+ Tururi ghidate

Evenimentul este organizat de Asociația Culturală pentru Intervenție Artistică (ACIA) în parteneriat cu Asociația LOCUS, Asociația Launloc, Cinemobilul și Primăria Băile Herculane

Proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN)

Susținător: Transilvania Film

Parteneri media: AGERPRES, Radio România Reșița, Radio România Cultural, Scena9, Sinteza, Igloo Media, Banchiza Urbană, Cultartes, Capital Cultural, SUB25, Ziarul Metropolis, IQads, Revista Zeppelin.

*Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Leave a reply (we review all comments)