INSPIRE ME! Dialogurile din Salonul Victoriei: Invitat dirijorul Tiberiu SOARE

Fundația Calea Victoriei vă invită sâmbătă, 19 mai, la ora 17.00, la al doilea eveniment din seria “INSPIRE ME”, dialoguri derulate în Salonul Fundaţiei, în cadrul cărora Sandra Ecobescu  stă de vorbă cu oameni charismatici, profesionişti excepţionali din domenii umaniste sau culturale, care inspiră sute de oameni pasionaţi de arte, cultură şi educaţie.

Invitatul din luna mai este Tiberiu Soare, dirijor al Operei Naţionale Bucureşti, unul dintre primii lectori ai fundației, autorul celor două cărţi muzicale, unice în peisajul cultural românesc: “Pentru ce mergem la Operă?” şi “Nouă poveşti muzicale“.

Tiberiu Soare este un muzician din tânăra generaţie, care coboară de pe “piedestalul” dirijorului misterios şi se apropie de publicul de toate vârstele pentru a povesti despre frumuseţea muzicii clasice şi a muzicii de operă, cu pasiune, umor, erudiţie, făcând asocieri inedite între diverse domenii culturale.

Va povesti, la întâlnirea din 19 mai, despre inspiraţie, despre modele, despre cum lucrezi cu o orchestră şi cu artişti-solişti în căutarea spectacolului “perfect”, despre muzica clasică şi alte feluri de muzici pe care Tiberiu le iubeşte, despre compozitorii preferaţi şi momentele dificile sau pline de inspiraţie din timpul unui concert.

La final, participanții sunt invitați la un pahar de vin și pot să adreseze întrebări invitatului.

Înscrierile se fac pe adresa contact@victoriei.ro, mai multe detalii despre program și taxa de participare găsiți pe www.victoriei.ro.

Inspire Me – Dialogurile din Salonul Victoriei – îşi propun să prezinte într-o manieră relaxată poveştilor unor oameni pe care îi admirăm, care fac lumea mai frumoasă şi care ne inspiră – vor fi transcrise şi se vor transforma într-un nou proiect editorial. 

Leave a reply (we review all comments)