Weekend la MNAC | Arta care spune o poveste

Weekend la MNAC | Arta care spune o poveste

În fiecare weekend, Muzeul Național de Artă Contemporană invită copiii, adolescenții și părinții la activități creative, în care veți descoperi atât colecția muzeului cât și moduri de expresie creative, adaptate vizitatorilor de toate vârstele în cadrul unei serii de evenimente educative de sfârșit de săptămână. Weekend la MNAC este un proiect inițiat și coordonat de Mălina Ionescu.

Arta care spune o poveste cu Aurora Király
Când: sâmbătă, 17 martie, între 12:00-14:00 pentru copii cu vârste cuprinse între 6-12 ani, în limita a 20 de locuri disponibile.
Acces: 32 lei. Costul biletului include și vizitarea muzeului de către însoțitori.
Înscrieri via e-mail, la ionescu.malina@gmail.com.

Hai să învățăm mai multe despre artiști care, prin proiectele lor, transmit diverse povești. Vom privi și discuta proiecte de artă narativă, lucrări care povestesc despre anumite fapte sau evenimente, și vom vedea că acest tip de artă are o istorie lungă, nu este inventată de artiștii contemporani. Atelierul practic urmărește realizarea unor cărticele unde vom spune, la rândul nostru, prin intermediul imaginilor, o mică poveste. De exemplu, banda desenată sau jurnalul sunt două propuneri de la care putem porni.

Aurora Kiraly este artist vizual, curator și coordonator de ateliere pentru copii. Trăiește și activează la București.

Leave a reply (we review all comments)