Dizainăr @ Ambient Expo 2018 + conferința

dizainăr Ambient Expo Romexpo

Dizainăr @ Ambient Expo 2018 + conferința

Stilurile amenajărilor interioare

În perioada 8-11 martie, echipa Dizainăr vă așteaptă la târgul Ambient Expo Romexpo. Standul magazinului Dizainăr se află în pavilionul nou B2.

Magazinul Dizainăr vinde peste 400 de produse de serie create de designeri români, unii dintre ei premiați internațional, de la piese de mobilier, corpuri de iluminat, ceasuri sau grafică și până la accesorii personale, decorațiuni, jucării sau obiecte de sticlă și ceramică.

Program: L-S: 10:00 – 18:00, D: 10:00 – 16:00
Bilet târg: 10 lei/zi

 

Stilurile amenajărilor interioare

Tot în cadrul târgului Ambient Expo, pe 9 martie, în intervalul 11.00-13.00, Romexpo, Dizainăr și Revista Atelierul organizează conferința “Stilurile amenajărilor interioare”


La conferința Ambient Expo vei avea ocazia să îi cunoști pe unii dintre cei mai apreciați designeri și arhitecți de interior din România și să afli mai multe informații despre cele mai cunoscute amenajări ale lor. Timp de 2 ore, vom aborda diverse stiluri, printre care: glam, eclectic, retro, minimalist, scandinav, industrial.
Vei afla curând cine sunt invitații speciali, stay tuned!
[Eveniment în curs de actualizare.]

La eveniment sunt așteptați și designeri, producători și antreprenori români din domeniile conexe, presa de profil cât și studenții de la facultățile de Arhitectură și Design.
Acces: pe bază de invitaţie. Pentru a obține invitația, vă rugăm să trimiteți un e-mail cu subiectul #ConferintaAMBIENTexpo2018, la: violeta.dalae@romexpo.ro. Data limită de înscriere: vineri, 2 martie.

Leave a reply (we review all comments)