Început de an la MiniREACTOR

MiniREACTOR începe anul cu spectacole pentru copii mai mici sau mai mari, cu toții dornici de povești încântătoare despre ciclul naturii, despre prietenie, lumi magice și dorințe îndeplinite.

2018 aduce și o noutate: acum biletele la spectacole pot fi achiziționate online, pe platforma Biletmaster!

În fiecare sâmbătă, așadar, de la ora 11:00 și de la 12:30, spațiul Reactor devine o lume a celor mici, în care vrăjitoare, oameni de zăpadă și prinți veniți din stele coexistă în bună înțelegere. 

 

PROGRAMUL DETALIAT AL LUNILOR IANUARIE – FEBRUARIE

 

MADAME POVÉ SPUNE POVESTEA OAMENILOR DE ZĂPADĂ
sâmbătă, 20 ianuarie | ora 11:00 și ora 12:30

Cu: Oana Mardare
Regia: Delia Gavlițchi

Madame Pové vine din lumea magică a basmelor pentru a ne istorisi o poveste de iarnă foarte sensibilă – Povestea oamenilor de zăpadă. Ea ne vorbeste mai întâi despre prietenie, despre empatie, dragoste faţă de natură şi apoi despre puterea de sacrificiu. Este un spectacol interactiv de storytelling unde cei mici sunt invitaţi să participe activ alături de Madame Pové la relatarea unei poveşti cu un fir epic simplu, dar cu o morală puternică.

O producție MiniREACTOR
Recomandat copiilor 2+

 

SPUFF | sâmbătă, 27 ianuarie | ora 11:00 și ora 12:30

Cu: Iulian Lungu
Regia: Iulian Lungu

Spuff călătoreşte într-o lume magică, unde totul devine transparent, fragil și minunat. O lume extraordinară unde totul este posibil, unde bulele de săpun te pot face să zâmbeşti, să râzi sau să devii copil. Totul începe cu o bulă mică, pentru că personajul nostru ştie foarte bine că tot ceea ce este mic poate deveni mare. În lumea lui Spuff totul este magic, iar timpul se opreşte în loc. Noaptea devine zi, ziua devine noapte, copiii devin mari, iar cei mari devin copii.

O producție W H I T E A R T
Recomandat copiilor 5+

 

MICUL PRINȚ | sâmbătă, 3 februarie | ora 11:00 și 12:30
De Antoine de Saint-Exupery

Cu: Raluca Mara, Paul Sebastian Popa, Bianco Erdei
Regia: Marius Costache

Când un om mare, să zicem un aviator, știe că un desen cu o pălărie nu e o pălărie, ci un șarpe boa care a înghițit un elefant, iar unei flori nu îi mai este frică de tigri și de ghearele lor, înseamnă că vede cu ochii unui copil. Iar când omul acesta mare acceptă prietenia unei vulpi îmblânzite, înseamnă că un copil, un prinț între copii, se bucură de oaia mititică din lădița desenată de omul cel mare. Și dacă nu vedeți oaia din lădiță, e pentru că ochii nu pot să pătrundă în miezul lucrurilor. ”Limpede vezi numai cu inima.” Așa ne învață Micul Prinț, care la rândul lui, așa a învățat de la vulpea care a vrut să fie îmblânzită.

O producție MiniREACTOR
Recomandat copiilor 4+

 

ZekiRumBa | sâmbătă, 10 februarie | ora 11:00 și 12:30

Cu: Andra Ștefan, Andreea Bolovan, Robert Gutunoiu

Zeki, Rum și Ba vă invită în lumea marionetelor! Acolo unde magia e la ea acasă și jocul celor trei te poate lua oricând prin surprindere. Un spectacol nonverbal și interactiv pentru toate vârstele, ZekiRumBa abordează teme precum iubirea, diferențele de rasă, copilărie, prietenie și bătrânețe. Păpușile sunt pe cât de simple pe atât de sugestive. Zeki, Rum și Ba prind viață în scurte povești universale care pot reda viul şi magia tuturor celor care o caută.

Recomandat copiilor 4+

 

FORME | sâmbătă, 17 februarie | ora 11:00 și 12:30

Scenariul: Lorena Copil
Distribuție: Alina Mișoc, Carina Bunea, George Sfetcu
Regia: Delia Gavlițchi

Dragi bunici, părinți, unchi și mătuși când a fost ultima oară când v-ați jucat cu adevărat, așa, cu sufletul plin de voie bună și multă curiozitate? Spectacolul Forme este o joacă, o joacă a celor mari pentru cei mici, unde creăm, sucim și învârtim forme precum linii, trinunghiuri, pătrate și pătrațele, cercuri și cerculețe. Ingrediente? Puțină imaginație, o doză de curiozitate, voie bună în exces și minim două bucăți de prieteni. Se amestecă toate bine-bine și iată o nouă lume FORMidabilă pentru copilul tău!

O producție MiniREACTOR
Recomandat copiilor 2+

 

HARABABURA ROZ-ALBASTRĂ | sâmbătă, 24 februarie | ora 11:00 și ora 12:30
de Dorina-Grațiela Aolăriți

dramatizarea: Ana Cucu-Popescu
regia: Palocsay Kisó Kata
scenografia: Forró Ágnes
distribuția: Raluca Mara, Cătălin Filip, Bianco Erdei și Paul Popa

Harababura Roz Albastră este un spectacol pentru copii care îi poartă pe micii spectatori într-o lume nu foarte îndepărtată de a lor, dar care e, totuşi, o lume în care şi cele mai neaşteptate dorinţe se îndeplinesc dacă sunt auzite de cine trebuie, o lume în care greşelile sunt încurajate, şi nu blamate, o lume unde învăţăm importanţa diversităţii. Participând la acest spectacol învăţăm că „important” nu e un cuvânt universal-valabil, că ceea ce e important pentru mine poate fi mai puţin important pentru altcineva, că lumea e plină de milioane de culori frumoase, care aşteaptă să fie descoperite şi că avem nevoie doar de puţină deschidere pentru a le vedea.

O producție MiniREACTOR
Recomandat copiilor 4+

Bilete:
➡ online: www.biletmaster.ro
➡ de la punctele de vânzare din oraș
– Agenția Teatrală, Piața Ștefan cel Mare, nr. 14
– Agenția WENS Travel, Bulevardul Eroilor nr. 10
➡ de la Reactor, cu o oră înainte de începerea spectacolului

_______________________________

Mai multe detalii despre programul MiniReactor puteți găsi pe pagina noastră de facebook sau pe site-ul www.reactor-cluj.com.

Leave a reply (we review all comments)