ALT. Crăciun 2017

  • by
alt. craciun 2017

Noutăți în materie de design românesc, cadouri tradiționale și concerte live la ALT. CRĂCIUN 2017

Din 12 decembrie, ARCUB deschide porțile pasajului Hanului Gabroveni pentru a treia ediție a târgului alternativ ALT. CRĂCIUN. După ce în anii precedenți ALT. CRĂCIUN a oferit bucureștenilor o alternativă atractivă la târgurile de sărbători din luna decembrie, în 2017 ARCUB vine în întâmpinarea vizitatorilor cu un program extins la 11 zile de concerte live și shopping alternativ de sezon. Evenimentul este organizat de Primăria Capitalei prin ARCUB.

De la haine, decorațiuni și accesorii, obiecte create de designeri români și bijuterii altfel, până la obiecte lucrate manual și delicatese pentru gurmanzi, târgul de Crăciun de la ARCUB poate fi vizitat zilnic, în perioada 12 – 22 decembrie, între orele 14.00 și 21.00. ALT. CRĂCIUN oferă ocazia fiecărui vizitator să se delecteze cu muzică live, vin fiert cu aromă de scorțișoară, ciocolată caldă, și multă voie bună.

Târgul ALT. CRĂCIUN include:

ALT. FASHION SHOP – Haine și bijuterii create de designeri români
ALT. GIFT SHOP – Obiecte de design românesc realizate de creatorii români, adunați sub umbrela Dizainăr
ALT. CHOCOLATE Factory – ciocolata caldă, ceai, vin fiert și cafea, alături de o selecție de producători de ciocolată artizanală.

De asemenea, ALT. CRĂCIUN completează atmosfera de sărbătoare cu altfel de concerte de Crăciun cu acces gratuit. În fiecare seară, pe scena ALT. CRĂCIUN de la ARCUB urcă artiști precum Greetings Sugar, A-C Leonte, 2 Vibes Symphony, Corul de copii Radio, The Kryptonite Sparks, Armonia Brass Quintet, Florin Chilian, Zum, Mihai Mărgineanu, Flavius Teodosiu & Nikki McCoy, Dan Helciug Band, Blue Noise, InSammer, Traffic Strings Comic Show, The Mono Jacks, Silvia Dumitrescu Band, The Speakers, Jurjak.

Accesul este gratuit.

Leave a reply (we review all comments)