Food Truck Festival – In The Park

Food Truck Festival

Food Truck Festival – In The Park

Nu mai este un secret ca ne plac plimbarile in natura si preparatele#streetfood savurate in aer liber. 🌿🍃 De data aceasta, cucerim parcul Herastrau din 1 in 5 iunie, in perimetrul Roaba de Cultura.

Ne urcam in camionete, punem rotile in miscare, pornim la drum si parcam in mijlocul naturii. Cu prietenii, la iarba verde, preparatele capata un gust aparte, iar pofta de #streetfood te va atrage ca un magnet catre zona noastra cu food truck-uri. 🍟🍔

 

Burger Van @ Bucharest Street Food Festival

Te asteapta un mix de experienta culinara si de entertainment in mijlocul naturii. Participantii vor putea gusta din varietatea de preparate disponibile, de la burgeri deliciosi, pana la clatite uriase sau waffles belgiene. Optiunile culinare poarta semnătura:

Arrosticini ★ Betty Ice ★ Big John Foodtruck ★ Burger Peter ★ Burger Van★ Crepes Charmees ★ Cubano Food Truck ★ Delicii pe Roti Waffles & Coffee ★ Drunken Squid ★ La Finca Alioli ★ Meat Busters ★ Moritz Eis ★Nori Yakitori ★ Plăcinte Boieresti ★ Rolls ★ Rosticceriadiarion ★ Say Cheese Food Truck ★ Smokin’ Pig ★ Switchmorn ★ Two Chefs ★Voyageur Van ★ Yiorgos Gyros ★ Za German – WurstWagen

🎶 Food Truck In the Park | Herastrau | Roaba de Cultura– este completat de concerte live sustinute de:
Helen – Joi, 1 iunie
Șuie Paparude – Vineri, 2 iunie
Lucia & Muse Quartet – Sambata, 3 iunie
Mr.jurjak – Duminica, 4 iunie

Incepand cu orele 20:30. 🎶

Pe langa varietatea de preparate, Food Truck Festival In The Park va intampina cu zone de relaxare in aer liber, atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari.

Dupa un rasfat culinar cu delicioasele preparate, cateva minute de miscare sunt absolut necesare pentru a ramane in forma. De aceea, alaturi de ★Social Gym ★, am pregatit o serie de antrenamente ce se vor desfasura chiar in mijlocul pajistei.

#FoodTruckFestivalInThePark
#ConquerHerastrau

➡ Accesul este gratuit. ⬅

Un eveniment marca Gourmet Entertainment realizat cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti.

 

 

Leave a reply (we review all comments)