Piesa de teatru „Întâlnire cu Shakespeare” la Casa Filipescu-Cesianu

Intalnire cu Shakespeare 7 mai

Duminică, 7 mai 2017, ora 20:00-21:00, la Casa Filipescu-Cesianu (Calea Victoriei nr. 151)

Piesa „Întâlnire cu Shakespeare” este o colecție de scene reprezentative pentru operele lui William Shakespeare, culegând personaje și întâmplări din lucrări consacrate precum „Romeo și Julieta”, „Visul unei nopți de vară”, „Îmblânzirea scorpiei”, „Hamlet”, „A douăsprezecea noapte”, „Nevestele vesele din Windsor”, și „Cum vă place”.

Pasiunea, Melancolia, Umorul și Iubirea sunt dimensiuni explorate de actorii implicați în interpretarea scenelor. Aceștia își propun să se „joace” cu ajutorul scenariului bogat oferit de scenele alese pentru această călătorie – însoțite de acordurile cristaline ale corzilor de chitară însuflețite de Adrian Andrei – scene ale căror protagoniști sunt șapte tineri actori în devenire, acționând și reacționând la spiritualitatea, forța și umorul pe care marele William Shakespeare le-a semănat în lucrările sale.

Vă invităm alături de noi, să vă bucurați de o abordare novice, o rostire proaspătă, și o interpretare entuziastă a clasicelor scene, urmărind firul a trei teme importante: iubirea, seducția, și asumarea ludicului.

Regie: Irina Movilă – Teatrul Național București

Distribuție: Dorin Enache, Claudia Ene, Patricia Cordoș, Alexandru Prică, Vlad Galer, Oana Moșneagu, Vlad Lință. Cu Irina Movilă

Acompaniament muzical: Adrian Andrei – chitară

Casa Filipescu-Cesianu

Intrarea 10 lei. În preţul biletului este inclusă vizitarea expoziției Muzeul vârstelor, în termen de 30 de zile.

Detalii despre evenimentele organizate de Muzeul Municipiului București:
www.muzeulbucurestiului.ro/evenimente.html

Detalii despre Noaptea Muzeelor la Muzeul Municipiului București:
www.muzeulbucurestiului.ro/noaptea-muzeelor.html

Leave a reply (we review all comments)