JFB – SoundFusion @ Fabrica

  • by
JFB - vj vlc

JFB SoundFusion @ Fabrica
8 Aprilie 22:00 – 9 Aprilie 6:00

JFB  UK 3 x UK DMC Champion

www.facebook.com/turntablistdj
www.youtube.com/user/BATTLEJAM
https://soundcloud.com/jfbdj

JFB este unul dintre puţinii artişti şi DJ/ Turntable-ist ce îmbină tehnica sa de mixat beat-uri cu abilitatea de a jongla cu uşurinţă între stiluri. De asemenea atunci când te aştepţi mai puţin, JFB preia rolul de DJ, iar piesele alese de către acesta stârnesc o adevărată frenezie pe ringul de dans.

JFB trece perfect de la Drum and Bass la Dubstep, Hip Hop, Funk, Electroswing, Ghetto Funk şi nu numai făcându-l unic în sfera muzicală internaţională.

Cu remix-uri de la Fatboy Slim şi multe releas-uri şi compilaţii la case de discuri precum Hospital records, Ministry Of Sound, Rat Records, Skint Records, Jungle Cakes, Ghetto Funk etc, stilul lui JFB continuă să cucerească publicul încă de la prima sa apariţie.

În concluzie lăsaţi pe mâna sa două platane şi un mixer, iar rezultatul va fii cel putin spectaculos.

Dharma Creative, continuă seria evenimentelor „Sound Fusion” unicat în România. Dupa Psychofreud si Benny Page, aduce in prin plan din nou o seară dedicată muzicii cu bass de calitate, condimentata cu cultura turntable si un line-up de prim rang ce duc enterteinment-ul muzical, la alt nivel !

SOUND FUSION

Dub, Reggae, Hip Hop, Drum and Bass, Dubstep. Este un concept care intersecteaza mai multe stiluri muzicale, principalele fiind reggae si drum and bass.

DJ SNOW Drum and Bass

www.mixcloud.com/DjSnow
www.facebook.com/djsnowofficial

DJ SNOW este un pionier al drum&bass-ului în România. În cei 15 ani de activitate a împărţit scena cu nume mari ale drum&bass-ului şi muzicii electronice: Andy C, Pendulum, Wilkinson, Chase & Status, Camo & Krooked, Sub Focus, Noisia, Sigma, Metrik, TC, Ed Rush, DC Breaks, Calyx & Teebee, Matrix, Zinc, Borgore, Fresh, Black Sun Empire, Bad Company UK, Storm, Adam F, Marcus Intalex, Aphrodite, Bailey, Future Prophecies, Loxy, Commix şi mulţi alţii.

DJ UNDOO
www.djundoo.ro
https://www.facebook.com/DjUndoo/
https://soundcloud.com/dj-undoo

DJ UNDOO este un DJ și producător român cu o reputație pentru depășirea limitelor obișnuite. A scris istorie în muzica hip-hop de-a lungul unei cariere de peste 15 ani care cuprinde un Mix-tape, 2 albume solo, un album de instrumentale si 10 albume in colaborare, multe featuring-uri și o serie lungă de evenimente live. De asemenea, am performat pe aceeasi scena si cu alti numerosi artisti straini precum: Dj Premier, Grand Wizzard Theodore, Rob Swift, Wu-Tang Killa Beez, Phi Life Cypher

LADY RAIZAH Dharma Creative  Ragga  Drum and Bass
https://www.facebook.com/LadyRaizah.Dj
https://www.mixcloud.com/LadyRaizah

CHESARION Blazing Vibez  Reggae Dancehall Jungle
https://www.facebook.com/Chesarion
https://www.mixcloud.com/BlazingVibez

MEETSA 170 Audio Drum and Bass
https://www.facebook.com/meetsa170/
https://soundcloud.com/meetsa-1

Dancehall Tradition Vinyl Showcase Roots Reggae
https://soundcloud.com/dancehalltradition
https://www.facebook.com/DancehallTradition/

Metafore & Delir  AfterParty

Visuals
VJ VLC
https://www.facebook.com/vjvlc/

Bilete: Presale! – 25 Ron – in numar limit ! Cu bonus un pack de stickers!

Online Reteaua Iabilet.ro – plata cu cardul sau abonament telefon. Biletele se pot cumpăra si în format fizic din Magazinul Muzica, reţeaua de magazine, UMAN, Senia, IQ BOX, agentiile Perfect Tour, la Hard Rock Cafe, cele 1500 de automate self-serving ZebraPay , stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Beraria H, Cafe Deko, Club Quantic si Club Vintage.

Leave a reply (we review all comments)