Pictăm Pereți w/ Irlo @ Lente

  • by
Pictăm pereți w/ Irlo @ Lente

Pictăm Pereți w/ Irlo @ Lente
Sâmbătă, 1 Aprilie, 17:00

FEEDER.ro se întâlnește cu Lente pentru a vă propune un proiect de animare a unei case, invitând artiști vizuali să aducă formă, culoare și personalitate camerelor de la Lente.

Ce?

Pictăm pereții Lente cu Irlo, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați ilustratori din România.

În următoarea perioadă aș vrea să simplific cât mai mult imaginea, s-o duc spre cât mai puţin dar suficient. Îmi amintesc cu drag “secretul” ce mi l-a pasat profa de pictură în liceu: cel mai important e să şti când să te opreşti.” – feeder insider w/ Irlo

Când?

Sâmbătă, 1 Aprilie, 17:00.

De ce?

Lente și-a definit un credo de-a lungul anilor prin umplerea spațiului (fie că vorbim despre pereți sau meniu) cu imagini, sensibilitate, idei care să aducă imaginație, culoare și personalitate ieșitului în oraș.

Lente (Praporgescu) se bucură și se mândrește că are în curtea de casă veche pereți pe care și-au lăsat amprenta Oana LohanAda MușatSorina VazelinaAitchSaddoPisica Pătrată și Kitră, iar Lente Dionisie Lupu și-a deschis poarta sub auspiciile lui Aitch și Cutărică.

Fără reguli sau teme impuse, fiecare cameră va fi transformată de câte un artist dintre cei invitați. Un perete îl punem deoparte pentru un open call, ale cărui detalii vor fi anunțate în curând.

 

„The thing that doesn’t fit is the thing that’s the most interesting: the part that doesn’t go according to what you expected.”Richard P. Feynman

 

Unde?

Sufrageria Lente este un spațiu relaxat în care mănânci bine, te joci și îți faci prieteni. Lucrările artiștilor vor încălzi spațiul și atmosfera din Dionisie Lupu 78, inspirând conversații creative, productive și interesante.

Cine?

Lente

este locul în care mâncarea bună întâlnește sentimentul de intimitate, cum numai acasă găsești. Ne întâmpinăm oaspeții relaxat și informal. Nu credem în plasme, ospătari nepoliticoși sau meniuri plictisitoare.
We welcome kids, pets, bikes and open minded people.

feeder insider
Proiectul editorial feeder insider pornește din activitatea și comunicarea online susținută de feeder.ro de-a lungul a 13 ani. Declinându-se într-o serie atipică de produse culturale, feeder insider investighează universul exterior artei și muzicii prin dialog cu artiști și creatori.

Ce s-a întâmplat la primele 2 evenimente? Pe 7 Ianuarie personajele lui KITRĂ au colorat vechea casă de pe Dionisie Lupu. Pictăm Pereți #2 i-a avut ca invitați pe Ada Mușat și Cutărică. La al treilea eveniment, Saddo & Pren au adus jungla urbană în sufragerie. Mura și Bine Scris au lăsat o poveste cu Praf de Cretă. Începând cu 18 Martie Pisica Pătrată vă așteaptă să îi țineți companie.

Articolele din seria Pictăm pereți

Pictăm Pereți la Lente

BTLT: Pictăm pereți w/ Kitră @ Lente

Pictăm pereți #1 @ Lente

BTLT: Pictăm pereți #2 cu Ada Mușat și Cutărică @ Lente

Pictăm pereți #2 w/ Ada Mușat & Cutărică @ Lente

BTLT: Pictăm pereți w/ Saddo & Pren @ Lente

Pictăm pereți #3 cu Saddo & Pren @ Lente

BTLT: Pictăm pereți w/ Praf de Cretă @ Lente

Pictăm pereți #4 cu Praf de Cretă @ Lente

BTLT: Pictăm pereți w/ Pisica Pătrată @ Lente

Pictăm pereți #5 w/ Pisica Pătrată @ Lente

BTLT: Pictăm pereți w/ Irlo @ Lente

Pictăm Pereți w/ Irlo @ Lente

Pictăm pereți w/ Livia & Reg @ Lente

 

Leave a reply (we review all comments)