Film Marathon – Bucharest ShortCut Cinefest

DECEMBER BSCFEST POSTER

Bucharest Shortcut Cinefest este o competiție internațională de film independent, ce își propune să facă cunoscute cele mai bune proiecte cinematografice din mediul online. Reunind filme ale regizorilor din întreaga lume, deja afirmați sau în curs de dezvoltare, competiția promovează filmul scurt în formele sale diverse, aducându-l într-un spațiu neconvențional, mai aproape de iubitorii de film.

Pentru acest eveniment avem un număr limitat de 60 de locuri. Intrarea este liberă. Intrarea se va face pe bază de rezervare. Pentru a rezerva unul sau mai multe locuri, va rugăm să accesați link-ul următor:
https://www.eventbrite.com/e/bucharest-shortcut-cinefest-december-film-marathon-tickets-30057734493

Pentru confirmarea rezervării, vă vom contacta telefonic sau prin email.

Teaser eveniment:
https://www.youtube.com/watch?v=xlxkDPhDJoI

Dintre cele peste 100 de proiecte înscrise, am selectat cele mai bune 10 scurtmetraje in următoarele categorii :
● ficțiune
● student film
● documentar
● experimental

Evenimentul va beneficia de o proiecție specială în parteneriat cu Feel The Reel – International Film Festival din Glasgow, United Kingdom.

Vă invităm cu drag la proiecție și menționăm că va exista și premiul publicului, deci așteptăm cu nerăbdare opțiunile voastre!
Proiecțiile vor avea loc în minunata casă a prietenilor de la Manasia Hub, începând cu ora 18.30.

Eveniment oferit de: ScoreKraft
Găzduit de: Manasia Hub
Parteneri: Feel The Reel IFF, UBER, Asociatia Vira, Manasia Hub, Ultimul Etaj, Graphein, Dromedia, Printoteca, Aarc (All About Romanian Cinema), Crossworlder Music LTD, Spațiul M60, Simbio, JaquesPot, FilmFreeway.

Leave a reply (we review all comments)