ALCOOL @ Teatrul Nottara

Alcool @ Teatrul Nottara foto Adi Bulboacă

ALCOOL @ Teatrul Nottara
1 Decembrie, 19:00

Teatrul Nottara a programat pentru joi, 1 decembrie, de la ora 19:00, la Sala Horia Lovinescu – “ALCOOL”, un spectacol realizat de către regizorul Mihai Măniuțiu pe versurile lui Ion Mureșan și muzica fascinantei Ada Milea.

„Alcool” este “un spectacol la granița dintre teatru și muzică, dintre umor și amărăciune, dintre speranță și damnare, dintre luciditate și uitare, dintre o lume care ar putea fi luminoasă, dar se îngroapă singură într-o prăpastie.

Montată sau nu, muzica Adei Milea are o doză de teatralitate intrinsecă născută din jocul de cuvinte, de sunete, de instrumente, de voci. Cântecele sunt aproape piese cu personaje, sunt povești care nu sună niciodată la fel și pe care le poți vizualiza cu ochii minții fie că ești într-un bar la subsol, în aer liber sau într-o sală de teatru” (Oana Bogzaru, Yorick.ro)

Biletele se pot achiziționa online, direct de pe site-ul Teatrul Nottara, dar și în format fizic, de la casa de bilete a teatrului. Prețurile variază de la 29.16 lei (preț redus) până la 47.52 lei.

ALCOOL
pe versurile lui Ion Mureșan
Regia: Mihai Măniuțiu
Scenografia: Adrian Damian
Coregrafia: Vava Stefanescu
Muzica originală: Ada Milea
Light-design: Cristi Șimon
Cu: Ada Milea, Vava Ștefănescu, Ada Navrot, Crenguţa Hariton, Ioana Calotă, Gabriel Răuţă, Alexandru Jitea, Bobo Burlăcianu, Alex Neagu, Vladimir Ivanov.

Durata spectacolului: 60 minute.

Leave a reply (we review all comments)