Diploma 2016 @ Palatul Știrbei

  • by
Diploma 2016 @ Palatul Știrbei

Diploma 2016 @ Palatul Știrbei
21 Octombrie, 19:00

Cea de-a treia ediție Diploma va avea loc între 21 și 30 octombrie la Palatul Știrbei de pe Calea Victoriei numărul 107. Programul este compus din expoziția cu cele mai bune lucrări de licență și dizertație din 2016 din peste 20 de discipline creative, proiecții de film, spectacole de teatru, un concert de muzică clasică și, începând cu această ediție, workshop-uri și conferințe.

Diploma 2016 aduce în lumina reflectoarelor departamentele de design vestimentar și modă. Așadar, numărul proiectelor din această categorie va predomina, fiind invitate să expună încă patru universități din țară – Universitatea de Artă şi Design din Cluj-Napoca, Universitatea de Arte „George Enescu” din Iași – Facultatea de Arte Vizuale şi Design, Universitatea de Vest din Timișoara – Facultatea de Arte şi Design și Universitatea din Oradea – Facultatea de Arte.

Universitățile partenere din București sunt: Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu, Universitatea Nationala de Arte Bucuresti, Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti (Pagina Oficiala), Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L.Caragiale, Spiru Haret University, FACULTY OF ARCHITECTURE, Bucharest, Facultatea de Arte “Geo Saizescu”, Secția Peisagistică – Facultatea De Horticultura Bucuresti.

Inițiată de The Institute și inspirată de UniCredit Bank, expoziția Diploma prezintă noua generaţie de creativi români alături de TASTEMakers, Absolut, Grolsch și Illy.

Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Intrarea la expoziție este liberă, însă pentru a participa la evenimentele DIPLOMA 2016 va trebui să te înregistrezi, folosind formularele dedicate. Accesul la toate evenimentele se va face doar pe baza codurilor de acces pe care le veți obține în urma înregistrării online. Pentru un acces cât mai rapid, vă rugăm să aveți codurile fie printate, fie salvate în telefon.

Vernisajul Expoziției DIPOMA 2016, ce reunește peste 250 de proiecte de licență și de disertație, din peste 25 de discipline creative, are loc în data de 21 octombrie, de la ora 19:00, la Palatul Știrbei, din Calea Victoriei 107. Înscrie-te aici: http://www.institute.ro/page-10.html

Conferințele DIPLOMA 2016, inspirate de UniCredit Bank, vor avea loc la cafeneaua The Institute, din Știrbei Vodă 104-106.
Sesiunea dedicată Pieței de Artă va avea loc pe 26 octombrie, de la ora 17:00. Înscrie-te aici: http://www.institute.ro/page-12.html

Ziua Antreprenoriatului Creativ va vea loc pe 29 octombrie, de la ora 11:00. Înscrie-te aici: http://www.institute.ro/page-11.html

Pentru a participa la sesiunile de Portfolio Reviews, care vor avea loc la cafeneaua The Institute, din Știrbei Vodă 104-106, înscrie-te aici: http://www.institute.ro/portfolio-reviews

Piesele de teatru, proiecțiile de film și concertul de muzică clasică, ce vor avea loc anul acesta în cadrul DIPLOMA, vor fi găzduite de Point, din strada General Eremia Grigorescu nr. 10. Programul va fi anunțat cât de curând, iar pentru acces va trebui să vă înregistrați online, prin formularele dedicate fiecărui spectacol.

Leave a reply (we review all comments)