Jazz Charity Evening @ Grădina Floreasca

  • by
Jazz Charity Evening @ Grădina Floreasca

Jazz Charity Evening @ Grădina Floreasca
25 Septembrie, 18:30

Jazz Charity Evening
25 septembrie 2016, ora 18.30
Grădina Floreasca (Bd. Mircea Eliade nr.16)

Grădina Floreasca, în parteneriat cu Asociația de Terapie Comportamentală Aplicată (ATCA), vă invită duminică, 25 septembrie 2016, de la orele 18:30, la evenimentul „Jazz Charity Evening‟, în beneficiul a 15 copii cu autism cazuri sociale. Invitați vor fi Aylin Cadîr, Irina Sârbu, Puiu Pascu, Alex Man și Gabriela Costa. Seara este dedicată strângerii de fonduri pentru ca 15 copii să poată continua terapia recuperatorie de care au nevoie, pentru a se integra social și școlar.

Aylin Cadîr s-a remarcat pe scena românească încă din anul 2002, prin formația de muzică ușoară POPS. Ulterior, din 2007, aceasta a început o carieră de succes în televiziune și teatru. În prezent, joacă în piese de teatru și telenovele, și este cântăreață de muzică pop și jazz.

Irina Sârbu va performa alături de renumitul Puiu Pascu, pianist de muzică pop și jazz, cu numeroase recitaluri pe scene naționale și internaționale, membru al Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor din România. Cântăreața Irina Sârbu are în spate o istorie lungă în industria muzicală și teatrală. A cântat duo, voce și pian alături de artiști precum Andrei Tudor, Marius Mihalache, Marius Popp, Marius Vernescu și mulți alții, fiind totodată câștigătoare a numeroase premii naționale.

Artistul Alex Man va încânta publicul prezent cu muzica braziliană alături de Gabriela Costa, o excepțională cântăreață de muzică jazz și braziliană. Cei doi sunt și fondatorii proiectelor de muzică românească „Refrene de altadat’‟ și „Jazz in a classic style‟.

Astfel, faptele bune sună cel mai bine pe note de muzică de suflet în atmosfera luxuriantă a Grădinii Floreasca. Pentru cauza acestor copii, accesul în Grădină este gratuit, organizatorii sugerând ca publicul doritor să facă donații la intrarea în local sau online, în contul RO54 BACX 0000 0009 6880 3044, la Asociația de Terapie Comportamentală Aplicată (ATCA), CUI 23830437, menționând „Pentru copiii ATCA‟.

Asociația de Terapie Comportamentala Aplicată (ATCA) ajută copii cu autism încă din anul 2008. Anca Dumitrescu, președintele ATCA, este primul specialist din România acreditat pentru terapia ABA, singura solutie care s-a dovedit eficientă în tratarea autismului. În prezent, centrele ATCA adăpostesc 100 de copii cu probleme comportamentale, 15 dintre care sunt cazuri sociale grave din București, Ialomița, Călărași și Teleorman.

Mai multe detalii despre activitatea asociației și copiii acesteia găsiți lawww.atca.ro și pe paginile de Facebook https://www.facebook.com/asociatiatca/ și https://www.facebook.com/educatiesigrijapentruautism/

Leave a reply (we review all comments)