Jazz in the Grass 25 – B’jazzy @ Grădina Floreasca

  • by
Jazz in the Grass 25 - B'jazzy @ Grădina Floreasca

Jazz in the Grass 25 – B’jazzy @ Grădina Floreasca
14 Septembrie, 19:30

Funky Town este un proiect muzical care ne propune o călătorie prin song-book-ul fascinant al maeștrilor stilului funk sau fusion, precum Al Jarreau, Stevie Wonder sau Groover Washington Jr. Pentru a transforma călătoria noastră muzicală într-o experiență memorabilă, din “itinerariul” nostru nu vor lipsi nici bluesul sau chiar așa numitele “jazz standards”.

Miercuri, 14 Septembrie, rafinata vocalistă Ana Vătafu – prezență constantă a scenelor internaționale, va fi seconadată de Costin Roșu – Saxofon; Bogdan Munteanu – pian electric; Adrian Flautistu – bass și Dan Incrosnatu – percuție.

Grădina Floreasca, oază de verdeață localizată în inima orașului, dar atât de departe de grijile cotidiene, “Jazz in the Grass” prezintă o nouă serie de concerte create pentru a încânta pasionații de muzică jazz. La o cină delicioasă pregătită cu drag de Chef Păpuș și acompaniată de un pahar sofisticat de vin, serile de răsfăț muzical propun relaxare pe pajiștea grădinii, într-o atmosferă muzicală selectă.

JAZZ SYNDICATE LIVE SESSIONS, partenerul și co-organizatorul stagiunii, vă propune pentru acest sezon o serie de concerte cu adevarat de excepție, găzduite de Sala Radio din București (mai multe detalii pewww.eventim.ro):
* ELEVATION (USA) feat. Lucian Ban – “Songs from Afar” – 6 Octombrie
* JACK DeJOHNETTE feat. RAVI COLTRANE: 3 Noiembrie

Leave a reply (we review all comments)