Stai multe ore în studio sau la birou? Iată 10 scaune ergonomice care te ajută să lucrezi comod

10 scaune pentru birou

Stai multe ore în studio sau la birou? Iată 10 scaune ergonomice care te ajută să lucrezi comod

Deși nu e indicat, majoritatea dintre noi petrecem destul de multe ore pe zi stând într-un scaun, în studio sau la birou în fața laptopului. O soluție bună pentru a nu avea probleme cu spatele și pentru a evita sedentarismul ar fi să vă ridicați din oră în oră și să mergeți prin cameră chiar și 5 minute. Însă, dacă tot petrecem atât de mult timp pe un scaun, ar fi bine să fie confortabil. Am căutat prin magazine și tot internetul și am făcut o listă cu scaune de calitate pentru a vă sări în ajutor. Așteptăm și sugestiile voastre.

UPDATE 2019: Prima ediție a cărții Un-hidden Street Art in Romania este aici pentru a te ajuta să descoperi arta independentă din spațiul public.

 

scaune pentru birou

AC 4 de Antonio Citterio, 2008

Scopul designului structural de la AC4 a fost acela de a integra discret elementele necesare pentru a se asigura un confort ridicat. Scaunul este realizat cu sau fără brațe, în varianta normală sau varianta conference.

scaune pentru birou

Grand Executive de Antonio Citterio, 2015

Grand Executive este disponibil cu spătar înalt și tetieră, pentru uz intens la birou, sau cu spătar jos, pentru săli de conferințe.

scaune pentru birou

Scaun ergonomic Ergohuman

Preț: 1869 lei

Acest scaun este destinat lucrului îndelungat în fața calculatorului. Spătarul are un design special și suport reglabil pentru susținere lombară. De asemenea, șezutul este ajustabil în adâncime și spătarul este reglabil în înălțime.

scaune pentru birou

Scaun ergonomic Genidia

Preț: 3595 lei

Acesta este un scaun ergonomic echipat cu dispozitiv de avertizare care asigură postura corectă a utilizatorului. Are un spătar reglabil pe verticală, sistem numit “Up & Down”, și suport lombar ajustabil independent.

 

scaune pentru birou

Scaun gaming DXRacer Formula, negru, material textil

Preț: 1499 lei

Un scaun făcut pentru gameri, cu sistem de ridicare cilindric cu gaz. Spătarul este rabatabil, permițând întinderea până la 170 de grade.

scaune pentru birou arozzi enzo black

Scaun gaming Arozzi Enzo

Preț: 640 lei

Arozzi Enzo este conceput pentru gameri și are elemente de design inspirate din racing. Realizat din piele ecologică, este ușor de întreținut iar cotierele moi te ajută să îți relaxezi brațele după o sesiune intensă de clicks.

scaune pentru birou

Trim L

Preț: 3318 lei

Acest scaun este realizat în proporție de 51% din materiale reciclate și poate fi reciclat în proporție de 97%. Cotierele și spătarul pot fi înlocuite cu ușurință dacă apar defecțiuni. Dispune de un mecanism de sincronizare astfel că, atunci când te lași pe spate, șezutul își schimbă și el unghiul de înclinare pentru o poziție corectă a coloanei.

scaune pentru birou

Herman Miller Aeron Chair

Aeron este cel mai bine cotat scaun de birou în majoritatea topurilor de specialitate. El distribuie greutatea în mod egal, eliminând punctele de presiune și acumularea căldurii. Puteți afla pe site-ul companiei povestea acestui scaun și cât research a fost necesar pentru a crea acest design ergonomic.

scaune pentru birou

Acuity Chair

Designul ergonomic al scaunului Acuity fac ca acest produs să te îmbrățișeze, adaptându-se corpului tău. Creat de AllSteel în colaborare cu Bruce Fifield, Design Continuum Italia, funcționează simplu și eficient.

scaune pentru birou

Scaun ergonomic X-Wing

Scaunul X-Wing are șezutul tapițat, spătarul din plasă (mesh) iar brațele sunt reglabile.

Words by feeder.ro
Photos: vitra.com, ergohuman.ro, pcgarage.ro, introdesign.ro, hermanmiller.come-mobila-online.ro

lists signature

5 thoughts on “Stai multe ore în studio sau la birou? Iată 10 scaune ergonomice care te ajută să lucrezi comod”

  1. Pingback: Here you can find a few recommendations and things to do on feeder.ro •

    1. Poți să le trimiți acest articol, povestindu-le despre beneficiile pe care le poate aduce un program mai comod și lejer.

Leave a reply (we review all comments)