Ce scaun aveti la birou?

Ce scaun aveti la birou? herman miller

Ce scaun aveti la birou?

Din pacate o mare parte din timpul meu il petrec in fata calculatorului, intr-un scaun si incep sa simt acest lucru pe pielea mea spatele meu.
Am incercat mai multe scaune in ultimii ani dar nu am gasit inca unul care sa ma multumeasca.
Voi pe ce scaune stati la birou? Sunteti multumiti de ele? Ce-mi recomandati?
Nu-mi spuneti sa stau mai putin pe scaun ca sunt constient de acest aspect si tin cont de el. Dar totusi, am cateva ore pe care vrand-nevrand le petreczilnic  in fata calculatorului.

Citește mai mult: Stai multe ore în studio sau la birou? Iată 10 scaune ergonomice care te ajută să lucrezi comod

24 thoughts on “Ce scaun aveti la birou?”

  1. Pingback: 10 scaune pentru birou | | Feeder.ro

  2. Eu am Herman Miller Embody de 12 ore si sunt atat de multumit / surprins de cat de relaxat pot sa stau in el incat am cautat pe google sa gasesc oameni indecisi asupra HM, sa le fac un bine :)).

    Nu stiu daca isi merita banii, insa cu siguranta scaunul este incredibil de comod. Si are o gramada de reglaje.

  3. Un scaun de birou ergonomic de calitate iti garanteaza 8 ore in fata computerului fara probleme de coloana. Si calitatea costa. Aeron este lejer inflationat mai ales de filmele de la Hollywood dar ramane unul dintre cele mai bune. Eu pot sa-ti recomand cu caldura unul dintre modelele de la Vitra http://www.vitra.com si ca unic dealer in Romania pot sa-ti fac un pret bun 😉 Da-mi un e-mail.

  4. @Igu – am si minge (roz hahaha) – la inceput senzatia e misto, dar nu e prea ok dupa vreo 45 de minute, cel putin eu ma simt obosit, stai destul de incordat, si cand nu esti atent incepi sa te garbovesti in fata… 🙂

  5. Aeron sau Mirra de la Hermann Miller, sunt cele mai confortabile scaune in care am stat, iar spatele meu inca le duce dorul.

  6. Din experienta mea, cel mai comod scaun, raportat la pret, este scaunul de masina. La dezmembrari se gasesc si sacaune de pe masini cu pretentii la preturi foarte bune.
    Bineinteles, trebuie adaptat pentru uzul in birou, dupa gusturi, nevoi si buget.
    Un scaun de masina modest, cumparat SH cu 100-200 lei, depaseste cu mult confortul unui scaun de 100-200 eur.

    Neraportat la pret, cred ca cele mai comode scaune sunt cele ale soferilor de camion/autotren/TIR. 😉

  7. eu zic să stai întâi de vorbă cu un kinetoterapeut, nu-ți lua de capul tău, mai ales la așa preț.

    sau încearcă o minge din aia mare de șezut . pe bune 🙂 plus că poți face și exerciții cu ea…

  8. Te obliga sa stai intr-o pozitie anatomica normala. N-as putea spune ca e la fel de confortabil ca un scaun ergonomic dar macar nu-ti bulesti spatele :).

    Eu unu’ cu scaunul meu “ergonomic” de la birou care se lasa pe spate de zici ca stai in pat, aproape mi-am distrus spatele.

  9. Am avut la servici vreo 3 ani un Herman Miller Aeron. Cu parere de rau recunosc ca a fost o experienta extraordinara dar imposibil de aplicat oriunde de vreme ce scaunul ala este vreo 800+ EUR.

Leave a reply (we review all comments)