Seara de film 17: Silver Linings Playbook @ Grădina Floreasca

  • by
Seara de film 17: Silver Linings Playbook @ Grădina Floreasca

Seara de film 17: Silver Linings Playbook @ Grădina Floreasca
19 Iulie, 21:30

Seara de film 17 / Silver Linings Playbook

 

Grădina Floreasca
prezintă
Seara de film 17 / Silver Linings Playbook
19 iulie 2016, ora 21:30
Grădina Floreasca
(Bd. Mircea Eliade nr.16)Grădina Floreasca în colaborare cu TATRATEA, vă așteaptă la o nouă seară de film, de data aceasta într-un nou format: silent cinema. De marți, 19 iulie, sunetul filmului va fi difuzat doar în căști ce vor putea fi închiriate pe durata proiecției. Astfel, fiecare spectator va putea regla volumul filmului după bunul său plac, exact ca la serile de silent disco. Pentru marți am ales un film sensibil și plin de semnificații, Silver Linings Playbook (Scenariu pentru happy-end).

Seara de film este creată de Grădina Floreasca pentru cinefili cu drag de aer liber și iarbă verde. Cu filme cult sau cool, premiate la festivaluri de film internaționale sau din România, Grădina Floreasca propune o alternativă la clasica ieșire la film, adăugând la aceasta o atmosfera de noapte senină pe marginea piscinei, un pahar de vin bun și un desert încântător.

Grădina Floreasca a fost deschisă în 2014 pe spațiul cu tradiție al Patinoarului Floreasca, oferind o oază de relaxare în tumultul orașului, departe de griji și de aglomerație. Cu grădină, terasă, restaurant și piscină, Grădina Floreasca este localizată pe strada Mircea Eliade nr. 16, la umbra copacilor din inima parcului cu același nume.

SINOPSIS – Silver Linings Playbook
Pat este un fost profesor de liceu, care a petrecut 4 ani într-o clinică destinată tratării bolilor nervoase după ce a fost înșelat și părăsit de soția lui, Nikki. Mutându-se sub același acoperiș cu părinții lui după ce este externat, Pat are impresia falsă că nu a lipsit de acasă mai mult de câteva luni și este obsedat de ideea de a o recuceri pe Nikki. Situația se schimbă atunci când Pat o cunoaște pe vecina Tiffany, o tânără văduvă care a fost concediată din cauza faptului că a avut relații cu toți colegii de serviciu după ce moartea soțului i-a cauzat o depresie severă.
(sursa: Cinemagia)

Regia: David O. Russell
Scenariu: David O. Russell
Distribuţia: Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Robert De Niro, Jacki Weaver
Producție: 2012, The Weinstein Company, SUA
Genul: comedie, dramă, romantic
Durata: 122 minute

Premiile Oscar 2013
Cea mai bună actriță în rol principal – Jennifer Lawrence
Premiile Globul de Aur 2013
Globul de Aur pentru cea mai bună actriță (comedie/muzical) – Jennifer Lawrence
Premiile BAFTA 2013
Premiul BAFTA pentru cel mai bun scenariu adaptat – David O. Russell

#Tatratea #Searadefilm

INFO:
• Suma pentru inchirierea unei perechi de căști este de 10 lei

Leave a reply (we review all comments)