Apus acustic 05 w. Irina Rimes @ Grădina Floreasca

  • by
Apus acustic 05

Apus acustic 05 w. Irina Rimes @ Grădina Floreasca
11 Iulie, 19:30

Grădina Floreasca, o oază de verdeață localizată în inima orașului, dar atât de departe de grijile cotidiene, prezintă concertul acustic al Irinei Rimes, revelația sezonului, interpreta hitului “Visele”, prezentă în toate charturile radiourilor din România și cea mai căutată piesă românească pe Shazam.

După ce a ajuns în finala show-ului de talente „Fabrica de staruri” (Republica Moldova), Irina Rimes a reușit să fie remarcata de către producătorii din România și astfel să semneze cu cei de la Quantum Music, casa de producție căreia i-a pus bazele cântăreața Raluka.

Irina ne oferă un recital live, alături de trupa sa, care va cuprinde cover-uri ale unor piese cunoscute, cât și melodiile artistei.

Grădina Floreasca propune o nouă serie de evenimente muzicale pentru acest sezon. “Apus Acustic” va găzdui artiști din mai multe genuri muzicale, de la bossa nova, blues, până la folk și chiar îmbinarea armonioasă dintre acestea. Pasionații de muzică live se vor răsfăța cu o cină delicioasă alături de prieteni într-un cadru sonor fabulous în serile răcoroase de vară.
facebook.com/iRRA3D
————————–————–
INTRARE LIBERĂ
Rezervări – 0755 085 967
Apus Acustic 05

Leave a reply (we review all comments)