1 1 0 6 2 0 1 6 / TC, Rene LaVice si Feint @ arena dnb

  • by
1 1 0 6 2 0 1 6 / TC, Rene LaVice si Feint @ arena dnb

1 1 0 6 2 0 1 6 / TC, Rene LaVice si Feint @ arena dnb
11 Iunie, 22:00

A venit momentul pentru prima intalnire in aer liber de anul acesta. Sambata, 11 iunie ne vedem la Arenele Romane pentru Summerfest 2016. Pe langa petrecere (despre care vorbim mai jos) vom avea si traditionalul concurs de graffiti (tema pentru anul acesta este Fight Back, detalii aici: https://www.facebook.com/events/249944998696171/)

Invitatii nostri sunt englezii TC si FEINT, canadianul RENE LaVICE, la visuals HYBRID VISUALS din Olanda si romanii ZERO si IVN.

TC
este un producator, dj si cantaret din Bristol, Regatul Unit. A inceput sa faca muzica inca de cand avea 16 ani, albumul lui de debut fiind numit “Evolution” si includea piese cum sunt “Deep” sau “Jump“. Au urmat in anii urmatori piese cum sunt “Everything for a reason“, “Borrowed Time“, “Tap Ho” sau remixuri si bootleguri cum sunt cele la Rihanna sau Daft Punk.

Ca vocalist, a aparut pe albumul din 2005 al celor de la Pendulum (“Plasticworld“), alaturi de Sub Focus in piesa “Follow the light” sau alaturi de Culture Shock in “You make it better“.Un maestru al productiilor inovative, TC este intotdeauna o experienta speciala, una pe care de-abia asteptam sa o impartasim in 11 iunie.

RENE LaVICE vine din Canada si pe langa producator si dj, este si el un vocalist apreciat. Il cunoastem dupa productii cum sunt “The Calling“, “Rae Morris – Love Again (Rene LaVice’s UGLY Remix)” sau remixul la piesa “Rebel Radio” a celor de la Prodigy (alaturi de care a fost in turneu in 2015). Mai multe informatii despre el pe pagina de wikipedia sau in acest interviu. Rene este primul artist canadian care urca pe scena arena dnb, ne bucuram sa adaugam inca o tara pe lista.

FEINT
vine din Regatul Unit si este unul dintre cei mai de succes noi producatori din scena dnb, desi are doar 20 de ani. Stilul sau de a face liquid dnb este unic, el produce emotii, nu melodii. Dintre zecile de piese lansate de el, noua ne plac cel mai mult “The Jouney“, “Vagrant” și “Homebound“. De-abia ateptam sa il vedem pe viu, pentru prima data in Romania.

Eveniment 16+

Leave a reply (we review all comments)