Filmul din mansardă – The Meaning of Life @ Lente Arcului

Filmul din mansardă - The Meaning of Life @ Lente Armenească

Filmul din mansardă – The Meaning of Life @ Lente Armenească
16 Mai, 20:00

Zilele de luni sunt, poate, cele mai neplăcute, pentru că huzurul și leneveala de peste weekend lasă loc treburilor serioase și importante. Ca să îndulcim începuturile de săptămână, vă invităm la o întâlnire cinematografică relaxată în mansarda noastră din strada Arcului nr. 8 (zona Armenească).

Mansarda noastră este primitoare, dar mică, așa că te rugăm să ne anunți la 021 210 96 96 sau cafea@lente.ro dacă ajungi să vezi filmul cu noi.

Filmul din mansardă este un pretext (bilunar) să ne adunăm în jurul unei povești. Poate vor fi filme premiate sau care au făcut istorie, poate vor fi doar filme care fac parte din istoria noastră personală și, de ce nu, poate ne recomandați chiar voi ce filme v-ar plăcea să vedeți sau să revedeți.

Intrarea este liberă.
Luni, 16 mai, încercăm să aflăm cine suntem și de ce suntem aici, ghidați de „The Meaning of Life” al grupului Monty Python.
Dăm play la ora 20:00, vă așteptăm de pe la 19:30 ca să avem timp să facem cunoștință. După film, ne-ar plăcea să mai zăbovim să schimbăm impresii.

 

Leave a reply (we review all comments)