Mail Art @ Go Art Projects

Mail Art @ Go Art Projects

 

Mail Art @ Go Contemporary

03 Martie – 10 Martie

Go Art Projects are plăcerea să vă invite joi, 3 martie 2016, ora 19.00, la vernisajul expoziţiei colective “Mail Art”. Expoziţia este găzduită de galeria Go Contemporary, Str. Semicercului, Nr. 10, în perioada 3-10 martie 2016.

GO Art Projects este un spațiu independent de artă contemporană care funcționează în stil nomad

Prezentul proiect este o reinterpretare a fenomenului Mail Art, sprijinind în aceeaşi manieră „arta la distanţă”. Proiectul Mail Art şi-a propus încă de la început să creeze o platformă între artişti şi filosofi neconsacraţi. A determinat, pe de-o parte, deprinderi precum respectarea termenelor limită şi automotivarea pe termen lung. Pe de altă parte, a favorizat colaborarea artiştilor cu teoreticienii. Proiectul s-a desfăşurat vreme de un an şi cuprinde cinci serii de lucrări, alături de comentariile aferente.
Fiecare dintre lucrări a fost oferită unui comentator, în vederea evoluţiei performance-ului artistic. Comentatorii au creat câte un text pentru fiecare lucrare, în lipsa informaţiilor biografice sau a indicaţiilor despre procesul creativ al artiştilor, activitatea devenind o artă colectivă.

Găsiți aici lista completă a filosofilor și artiștilor participanți

Curator – Alfred Schupler

Go Contemporary | gocontemporary.com
Go Art Projects | goartprojects.com

Leave a reply (we review all comments)