Alltimeclubbing pres. Tube & Berger, Deborah De Luca, Luca M, Olivian Nour @ Arenele Romane

Alltimeclubbing pres. Tube & Berger, Deborah De Luca, Luca M, Olivian Nour @ Arenele Romane

Alltimeclubbing pres. Tube & Berger, Deborah De Luca, Luca M, Olivian Nour @ Arenele Romane
15 Ianuarie, 22:00

Ca să îți meargă bine tot anul, se spune că trebuie să-l începi cum trebuie.
Noi am știut asta încă din 2015 iar în a doua săptămână din ianuarie, mai exact pe 15, la Arenele Romane, va ajunge pentru a treia oara la București – deborah de luca alături de celebrii Tube & Berger, și membrii Alongside ArtistsLuca M și Olivian Nour.

Tube and Berger sunt nemții care au avut cel mai mare crowd în București, de două ori la rând. Prima dată la The Biggest Rooftop Party in Town, unde peste 4200 de petrecăreți au venit să-I asculte și a doua oară la private party-ul NeWorld ce a avut loc la Uzina Filaret, unde la fel, peste 3500 de party people au fost acolo dansând pe celebra lor piesă “Imprint of Pleasure”.

Muzica buna, techno-ul de calitate se îmbină perfect cu frumusețea, iar Deborah de Luca le are pe toate. Senzația internetului, dupa cum au numit-o cei de la Egg London, are un public foarte mare in București și de altfel în toată țara. S-a ridicat rapid prin producțiile sale, muzica pe care o pune și felul în care arată.

Luca M, membrul AlongSide Artists care împreună cu Just2, au cea mai de success piesă a anului 2015,“The Power”, vine să ne zguduie creierii cu tech house-ul său de calitate.

Olivian Nour la randul său membru AlongSide Artists, vine cu forțe noi, după gig-ul maraton de revelion, unde a pus muzică mai bine de 10 ore.

Alltimeclubbing – locul unde muzica este prețuită ca și religie, unde ringul de dans nu are limite, unde mulțimea este unită și se topește pe ritmul muzicii, unde există doar două reguli : ascultă și trăiește.

Bilete regular in avans: 30 ron
*Biletele in avans sunt in numar limitat!
*Cu biletele in avans se intra pe tot parcursul serii.

Info: Elly – 0745044515

Bilete la intrare:
40 ron inainte de 00:00
50 ron dupa 00:00

Accesul la eveniment se face incepand cu ora 22:00.
Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis.
Iesirea din locatie nu este permisa pana la ora 00:00, in caz contrar trebuie sa platiti din nou contravaloarea biletului de intrare.

Leave a reply (we review all comments)