Xmas Jackin’ @ Conac (Ploiesti)

  • by

12339146_938442286234618_5167465971013125657_o

Xmas Jackin’ @ Conac (Ploiesti)
25 Decembrie, 23:00

Evenimentul nostru din 25 Decembrie reunește trei ploieșteni get-beget, special pentru a ne purta pe tărâmul dansului, de-a lungul nopții de Crăciun, cu cele mai piese techno și house. Jackin’ house!

>>> GUY FROM DOWNSTAIRS [ Tzinah Recods / Bodyparts Records / Melisma ]
https://www.facebook.com/GuyFromDownstairs
https://soundcloud.com/guyfromdownstairs

>>> PANTANY [ Escapism Musique / Sound Glasses Events / Pe coclauri ]
https://soundcloud.com/pantany

>>> LAZ (UK)
https://soundcloud.com/la-z-boy

>>> GUY FROM DOWNSTAIRS <<<
A mixat, pe lânga evenimentele din România, în cluburi din Ibiza, Elveția, Olanda, Austria și Anglia. Producțiile sale reflectă stilul și sunetul propriu format de-a lungul ultimilor 8 ani. Acestea au fost lansate pe format digital și vinil și incluse în seturile unor artiști precum Rhadoo, Livio & Roby, tINI, Julian Perez, Bill Patrick, Negru, Shlomi Aber și mulți alții.

>>> PANTANY <<<
Este fondatorul evenimentelor Sound Glasses. A bifat de-a lungul activității de DJ cluburi bucureștene ca Studio Martin, Kristal, Mansarda, Fabrica dar și cluburi din Italia, Bulgaria sau Polonia. Pasiunea sa de a mixa a fost în permanență însoțită și de dorința de a aduce ceva nou în ceea ce privește conceptul unui eveniment cu muzica underground, acesta organizând cu succes cateva ediții din seria petrecerilor “Pe Coclauri” (în natura) și “La Adăpost”.

>>> LAZ <<<
Special din Londra, ne va vizita K-tano a.k.a. LAZ. Un artist al cărui sunet este influențat, printre altele, și de background-ul său de producător hip hop (instrumentalele lui au fost incluse pe compilația “Bacșiș a lui Kazi Ploae) va fi responsabil cu beaturile electronice underground ce iși vor face simțite prezența printre orele dimineții.

Intrare all night : 15 ron

IMPORTANT: Pentru a respecta noile reglementări cu privire la desfășurarea evenimentelor în cele mai sigure condiții, vom fi obligați să limităm accesul persoanelor în local când numărul acesta va atinge 75 de petrecăreți.

Party safe & keep jackin’!

 

Tags:

Leave a reply (we review all comments)