BTLT: Febra de Miercuri @ Eden

BTLT: Febra de Miercuri @ Eden

© Eden

În anul 2014 Club Eden se clasa pe locul 3 în topul venue-urilor din România efectuat de către feeder.

Până în prezent acesta s-a făcut recunoscut prin practicarea programelor de afterhours prelungite. Sunt sigur că ne aducem cu toții aminte de luna Mai și acel closing party.

E o zi oarecare de miercuri din Octombrie și îmi croiesc drum dinspre Piața Amzei către Eden. Străzile par reduse la tăcere, iar cerul se acoperă încet, încet cu nori albi. Poate ninge… grăbesc pasul.

BTLT: Febra de Miercuri @ Eden

23:30 Sunt la intrare. Filtrele Eden sunt din ce în ce mai eficiente. Întrebări capcană îi pândesc pe cei nepregătiți sau nehotărâți.

De ce această procedură?

As caracteriza o variantă ideală a spiritului petrecăreților care umplu un club prin trei cuvinte: politicoși, zâmbăreți și liberi. Selecția, așadar, încearcă să coaguleze aceste trei însușiri. Trec cu bine și merg pe terasă. Surpriză, este aproape plin.

00:30 Deja am trecut prin multe din spectrele prieteniei, de la colegi de liceu la buni prieteni. Stăm de vorbă, râdem, iar pentru o porție bogată de natură mai tragem din când în când fermoarul și pășim pe pontonul exterior. Energia este excelentă, parcă de un Joi spre Vineri.

BTLT: Febra de Miercuri @ Eden

01:15 Curaj și haideți să vedem ce face Emi ∫ [Contur] în main room. Incredibil, abia dacă ai loc să arunci un pai! Muzică ne conduce spre centru-față și ne ține bine acolo, ba cu prog-funk, ba cu deep tech, mai vine niște techno, ce percuții avem aici, bravo Emi ∫! Privesc în spate, atmosfera este din ce în ce mai conturată.

02:00

1 intreg= 2 doimi

BTLT: Febra de Miercuri @ Eden

Obținerea întregului s-a realizat prin urcarea la pupitru a lui Priku [a:rpia:r]. N-a trecut prea mult de la [ post:industrial ], dar mi-era deja o poftă că să fiu sincer…

Un prieten exclamă: [… ] e fluid, fluiditatea asta… pune bine.

E drept, odată cu Priku noaptea a devenit clar una de Vineri înspre Sâmbătă. Sound-ul crisp, pătrunzător și năucitor ne-a insuflat cele mai nebănuite miscări de dans. Verific tricoul, e flească, zici că am băgat două stadioane.

03:15 Ieșim pentru o ultimă țigară sub lămpile ce ne încălzesc sufletele. Cei din jur sunt toți stimulați, pătrunși de moment, în afara oricăror urmări. Acum, aici este ceea ce contează.

Dimineață.

Bravo! Mai vrem!

1 thought on “BTLT: Febra de Miercuri @ Eden”

  1. Pingback: BTLT: Best of 2015 | Feeder.ro

Leave a reply (we review all comments)