Club Mate Romania launch party

  • by

New drink in town – Club Mate Launch Party, joi 22 august, Baraka, Parcul Herăstrău. De la orele 20 – muzică bună, invitați de seamă și free drinks.

Ce este Club Mate?

Club Mate este o băutură energizantă naturală cu gust fresh, pe bază de frunze de mate, care te revigorează instant. Cu un conținut ridicat de cofeină, însă unul scăzut de zahăr, Club Mate îți oferă energia de care ai nevoie în orice moment. Nu conține alcool, iar combinația de cofeină și taninuri stimulează fără să dea o stare de neliniște. Ingredientele Club Mate sunt în totalitate naturale, sunt vegetariene și vegane. În plus, are un gust minunat și în combinații de cocktailuri alcoolice și non-alcoolice.
Club Mate a apărut pe piața în Germania anilor 1920, și a devenit una din cele mai populare băuturi din întreaga lume. Club-Mate a devenit foarte popular în scena clubbing a anilor 90′ din Berlin ca alternativă la băuturile energizante nesănătoase. Datorită gustului extraordinar atunci cand este combinată cu alcool, este preferata party-goerilor activi.

Pentru a ne convinge, vom testa pe viu toate aceste calități cu ajutorul unor mixologiști pricepuți care ne vor prepara cocktailuri delicioase pe baza de Club Mate. Între 20.00 si 23.00 te invităm la drinks on the house, ca să ne pregătim cum se cuvine de petrecere.

Vom sorbi un Jaeger-mate sau un Club Mate clasic pe muzica celor de la Moonlight Breakfast, G.O.L.A.N., Charlie Boy, The Model și Snygg.

Moonlight Breakfast nu mai au nevoie de nicio introducere. De la debutul din 2011 în fața a 35,000 de oameni, au ajuns în doar 2 ani una dintre cele mai îndrăgite trupe live din România. Piesele lor îmbină un sound actual, bine ancorat în trendurile sonore cu un melanj elegant de soul, jazz, dance și electro care te poartă prin anii `40 pe note de clarinet și chiar prin synth-urile anilor `80.

G.O.L.A.N. sunt cei mai noi ștrengari apăruți recent în peisajul muzical. Un proiect cu totul deosebit și șmecher, G.O.L.A.N. înseamnă, mai exact, Ștefan Ciobănete (Charlie Boy), Alex Burcea și Ernest. Cei trei și-au unit puterile golănești pentru a crea o experiență acustică specială, în care combină în mod surprinzător instrumentele live cu sampling-ul și DJ-ingul.

După aceste două live act-uri, seara va continua în pași de dans mai rapizi pe beaturile a trei DJ locali cunoscuți: partystarterul Good Life Charlie Boy vine cu fresh good vibes, strămutatul Snygg aduce sound-ul din Bristol, iar grațiosul The Model ne va rupe capetele cu niște techno baroc.

Intrarea liberă

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.