Nesomn

  • by cosmin

The Ark va invita vineri 7 Iunie, la deschiderea unei serii de evenimente culturale ce au scopul de a sprijini si promova tinerii coregrafi si dansatori din zona dansului contemporan.

“Suntem neobosite forme de vis, proiectam, generam vise, le traim pentru noi, pentru altii, altii le traiesc… Le traim si pentru cei despre care zicem ca nu mai sunt, la fel cum si ei le traiesc pentru noi. Visele sunt forme complexe prin care trecem continuu, in care nu exista niciun fel de delimitare rationala. Sunt multitudinea de dimensiuni din care facem parte. Sunt vietile pe care le-am avut, formele prin care am trecut, sunt ceea ce nu se va sfarsi niciodata.” Arcadie Rusu

Arcadie Rusu a absolvit cursurile si masterul UNATC Coregrafie. In 2007 a primit premiul galei absolventilor UNATC pentru cea mai buna creatie coregrafica “Mind Control”.

In acelasi an se alatura companiei Gigi Caciuleanu Romanian Dance. Creatii proprii : « Proces cu Usile Inchise » (2008) prezentat la Ateneul Roman, « Promised Land » (2009) prezentat la Teatrul Foarte Mic Bucuresti si « Crazy Stories in The City » (2010) pe scena Teatrului Foarte Mic. (2011) “Nesomn” Centrul National al Dansului Bucuresti. 2012 Hunted Devotion Opera Holland Park, London.

Durata spectacol: 50 min
Rezervari si informatii: 0746202400 Andrada

Tags:eveniment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.