Loungerie II

  • by

LOUNGERIE II
live concert
marti, 6 noiembrie
orele 20.00
Londophone pub

bilet: 10 ron

LOUNGERIE II concerteaza pentru publicul dispus sa experimenteze cu fiecare concert al unei trupe emotii noi, complexe sonore si jam session condus de puterea lui AICI SI ACUM. Nici una dintre reprezentatiile trupei nu este egala cu alta. Scopul acestui proiect este de a se hrani din propria putere de a experimenta contactul cu publicul si spatiul, ramanand atenti la dezvoltarea fiecaruia dintre membrii.

Trupa concerteaza din 2011 si a reusit in primul an de activitate sa perfomeze live in unele dintre cele mai importante cluburi si spatii culturale alternative din Bucuresti si in festivaluri importante (Sibiu Jazz Festival, EuropaFest, B’est Fest). LOUNGERIE II a reusit sa apara in catea emisiuni importante (TVR 2, MTV) si a lansat piese in heavy rotation la Radio Guerrilla-radioul care face diferenta de cultura muzicala in Romania.

In luna octombrie a acestui an LOUNGERIE II a sarbatorit primul an de experienta prin lansarea primului material inregistrat: EP-ul cuprinde 6 piese dintre care titlurile EVE si ORASUL beneficiaza deja si de suport vizual.

Pentru mai multe detalii despre trupa:
http://www.facebook.com/pages/Loungerie-II/205920089477134?fref=ts

Tags:

Leave a reply (we review all comments)