Skip to content

Flying Circus – Audiofly si Ali Nasser

  • by

Sambata 3 noiembrie de la 23:00 Ali Nasser si Audiofly in Studio Martin

Nu cred ca un circ este cel mai potrivit loc pentru a-ti petrece sambata, cel putin pentru majoritatea dintre noi… poate doar daca ai 10 ani!

Dar ce se intampla cand este vorba de Flying Circus, o serie de party-uri cu review-uri excelente puse la cale de de Audiofly? Ba, mai mult decat atat, toata actiunea dansanta si dansabila se va produce sub acoperisul proaspat renovat al Studio Martin?

Daca inca n-ai auzit de Audiofly (..::raising eyebrow::..) te punem noi la curent: Anthony si Luca s-au cunoscut acum exact 10 ani si au stat in obscuritate pana cand celebrul rezident DC10 Clive Henry i-a pus pe Audiofly la treaba pentru label-ul Low Pressing. EP-ul Release Yourself a fost practic cheia portii recunoasterii valorii lor: rezidenta la Space Ibiza si release-uri la Get Physical, Mood Music sau Renaissance.

Impreuna cu Ali Nasser (Supernature), Audiofly revin in Bucuresti cu conceptul Flying Circus cu care au impresionat deja WMC Miami sau Sonar Barcelona

Ali Nasser provine dintr-un mediu in care muzica electronica este nu doar o pasiune ci un stil de viata. Cariera lui de DJing si productie a inflorit in ultima vreme, cu release-uri la Derivat, Supernature sau Pleasure Zone.

Asadar, avem toate motivele pentru inca o noapte de circ electronic de calitate in caminul nostru din fiecare weekend: Studio Martin

Preturi la intrare: 20 RON pana 40 RON dupa 01:00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Exit mobile version