PopUp Dinner & Sweet Tooth

  • by

PopUp Dinner se muta la Groove On Studio pentru o atmosfera calda, plina de oameni frumosi fiecare cu povestioara lui, intr-un ambient de muzica buna pusa de pe viniluri.

Vineri 2 noiembrie, fratele Tzuc il are alaturi pe fratele Emap la emisiunea Cod funk, impreuna cu vinilurile lor si gata sa ne invarta picioarele, chiar daca stam jos.

Acest PopUp va fi unul mai special, pe langa faptul ca este primul in care “iesim din casa”, si datorita colaborarii cu Madalina, sau Sweet Tooth cum este cunoscuta, care se va ocupa de gustosul desert ce va veni ca un al doilea orgasm dupa meniul Irinei inspirat de Halloween. Vinul casei va fi inlocuit de bautura achizitionata la bar, la preturi modice si accesibile tuturor. Prezenta la acest PopUp se va face prin achitarea sumei de 45 Ron (limitata la 20 de locuri).

Dupa cina, se poate ramane la party 🙂 Poate veni oricine in studio, chiar daca nu participa la PopUp, noi fiind in camera culturala.

Meniul (starter & main facute de Irina de la PopUp, desert facut de Sweet Tooth)

Starter: supa crema de dovleac si mere verzi, cu salvie si nuci

Main
Quiche cu ceapa caramelizata, rosii uscate si branza de capra, alaturi de :
Salata de dovleac cu feta si nuci
Salata Waldorf (mere, struguri, telina)

Desert: smochine proaspete umplute cu miere si migdale, stropite cu sirop de trandafir, servite alaturi de o inghetata din cidru de mere

Consumatia se face la bar (preturi amabile si atractive)

Tags:

Leave a reply (we review all comments)