Matthias Meyer @ Madame Pogany

Sambata 6 octombrie, ora 23.00 la Madame Pogany:

MATTHIAS MEYER (liebe*detail , cecille – DE)
VICTOR STANCOV
Open doors: 23:00h
Free entrance.
Facebook event.

Matthias Meyer, dj, producator si artist de renume al casei de productie Liebe*Detail, vine de langa Hamburg, din Lueneberg. Inspirat de sound-ul hi-tech din Detroit si Chicago, Matthias s-a lansat pe scena de clubbing din jurul Hamburgului, introducand vibe-ul electronic in aceea zona, alaturi de Sfunkt DJ collective.

Matthias a reusit sa capteze, inca de la inceput admiratia publicului, prin abordarea plina de pasiune si energie a muzicii house si techno, cat si prin colaborarea cu Sfunkt DJ collective si Patlac (viitorul sau partener de productie).

In 2006 Matthias lansa sub labelul Liebe*Detail primul sau album ‘Reichenbach’, un mix de influente Detroit style cu izul experimental al scenei electronice germane de la aceea vreme.

Urmatoarele materiale discografice ‘Voltage’ si ‘Tout Va Bien,’ (2008) vin sa defineasca stilul lui Meyer, pastrand o linie de melodicitate in backgroundul techno, in timp ce ‘Skipper’ si ‘Salt City’ ating perfectiunea in ceea ce priveste transmiterea in egala masura a mesajului, cat si a soundului bine conturat.

2 thoughts on “Matthias Meyer @ Madame Pogany”

  1. Stefan, calmeaza-te. Am preluat mesajul asa cum a venit el in original de la organizatori. Ai fi observat daca urmareai link-ul cu Facebook event.

  2. Pot sa stiu si eu cine a scris super compunerea de mai sus? Jurnalistilor de balta care santeti….nu exista muzica hi-tech, nu a existat si nici n-o sa existe
    high tech can stand for tehnologie de varf….pentru muzica nici intr-un caz….daca ilustrul jurnalist, blogger, idiot…sau cum vrea sa se numeasca ar fi facut un search sumar despre stilul artistului, ar fi descoperit ca ce pune omu’se cheama tech house, techno, minimal, poate chiar si deep house, iar ca sa stie si prostu’ nu avea cum sa se inspire din chicago si detroit la tech house, ce muzica pune neamtu’asta nu are nici o treaba cu detroit sau chicago house….o tara de habarnisti care aveti locuri de munca…cum….nu stiu….

Leave a reply (we review all comments)