Anonbrand

  • by

Anonbrand – How It’s Made from Anonbrand on Vimeo.

Brand autohton de cultura si identitate urbana. Magazin online: www.anonbrand.com

Anonbrand are o identitate din anul 2007, când s-a lansat ca o voce comună a unui grup de rolleri. Totuși, numele Anonbrand a înglobat, încă de la început, pasiunea generală pentru sporturi extreme. Pentru ca acesta să se impună, produsele născute sub sigla brandului au exprimat atât ideea nevoii de adrenalină, sub toate formele pe care le poate lua, cât şi a artelor implicate în cultura de stradă. Anonbrand îşi pune amprenta asupra articolelor vestimentare proprii prin alternativa originală şi autohtonă pe care o oferă mediului urban românesc, încă dominat în mare parte de valori importate.
Scopul creionat de noi încă de la ieşirea pe piaţă a Anonbrand a fost acela al aducerii alături a tuturor elementelor de artă urbană, muzică şi sport, formate şi dezvoltate în mediul în care trăim. Prin menţinerea acestora sub umbrela ce le protejează identitatea, dorim să le transpunem valorile în concepte vestimentare care întâresc conexiunea lor naturală.
Astfel, putem dezvolta cu uşurinţă o alternativă autentică şi plină de originalitate a mediului urban în street wear.
Ştiind că putem să ne implicăm în vasta arie de manifestări urbane ale artiştilor români independenţi, ne vom propune să fim și rampa lor de lansare (sau quarter pipe, după caz ☺). Viziunea noastră e de a descoperi, promova și de a ţine în viaţă cultura şi arta urbană românească, prin talentele care le alcătuiesc. Dorim ca şi comunitatea implicată în aceste arte să se poziţioneze alături de noi în încercarea de a clădi un model autohton serios pentru noua generaţie.

Leave a reply (we review all comments)