TOTB prezinta “Eroi dintre Noi”: SEGA @ Roi

  • by

Eroii nu sunt la muzeu și nici în cărți, se află printre noi, sunt prietenii noștri, idealiști și plini de viață. În aproape trei ani, de când a început să gândească în afara cutiei, Think Outside the Box și-a făcut vreo 200 de prieteni eroi. Aventurieri, oameni simpli și curajoși, care cred până la capăt în drumurile lor și care își urmează alegerile cu mare responsabilitate.
Bilunar ne propunem să îi scoatem în afara monitorului și să ii aducem în carne și oase în stupul ROI. De aceea, vă invităm joi, 21 iunie, la ora 18:30, să deschidem împreună cutia cu EROI dintre Noi, pe bd. Schitu Măgureanu nr. 45.
Primul nostru musafir este Sega, autorul romanului de aventuri spirituale ”Namaste”. Recent lansat de Editura Humanitas & McCann și intrat instant în top 5 al celor mai bine vândute cărți de la Bookfest, ”Namaste” spune povestea reală a lui Octavian Segărceanu.
După 11 ani de făcut reclame şi o viaţă cu multe frământări şi căutări febrile, Sega şi-a luat lumea în cap şi a plecat să se găsească pe sine, în India. Timp de un an, paşii l-au purtat de la ashramul lui Osho din Pune până la locul naşterii lui Buddha, în Nepal, din nordul tibetan al Indiei şi până în sudul ei dogoritor. Pentru încălzire și ascuțirea urechilor, vă recomandăm să-i citiți aici impresiile după întoarcerea în România și aici, gândurile de dinaintea lansării romanului.
Totodată, vă invităm să cunoașteți şi alți EROI dintre Noi aici, pe site-ul totb.ro, unde apar noi povești în fiecare zi de vineri. Think Outside the Box și Asociația ROI vi-i prezintă de acum încolo pe unii dintre ei așa cum merită: ca pe niște buni prieteni, la un pahar de limonadă sau o ceașcă de ceai.
Vă rugăm să confirmați participarea pe e-mail la stup@aroi.ro până miercuri, 20 iunie, deoarece avem doar 30 de locuri.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)