DUB FX live @ Sala Polivalenta

  • by

DUB FX live @ Sala Polivalenta

★ DUB FX live in Bucharest ★
– feat. Flower Fairy and CAde –
Vineri 8 Iunie 2012
Sala Polivalenta – Foaier (Calea Piscului 10, Bucuresti)

Dub FX, pe numele sau adevarat Benjamin Stanford, originar din Australia, a devenit cunoscut datorita faptului ca toate piesele sale sunt create cu ajutorul vocii si a unui loop station. El calatoreste si canta prin toata lumea impreuna cu logodnica sa, Flower Fairy, si cel mai bun prieten din copilarie, CAde. Popularitatea lui Dub FX a explodat in 2008, atunci cand cu ajutorul unui prieten a filmat un video pe o strada din Bristol, pentru piesa “Love Someone”. Cu sute de milioane de vizualizari pe Youtube si o pagina Facebook cu peste 500.000 fani, Dub FX se regaseste in ziua de azi ca muzician globetrotter si headliner la cele mai importante festivaluri ale lumii.
Alaturi de Dub FX, Flower Fairy si CAde vor urca pe scena din Polivalenta si Raizah (Dharma Creative), LMK (Galaxi Crew), Ion si Meeloox. In warm-up vom avea oldschool dubstep, drum&bass si dubtechno, iar dupa performance-ul Dub FX petrecem pana dimineata pe un mash-up de genuri.
Petrecerea are loc in foaierul Salii Polivalente din Bucuresti. Una dintre cele mai noi si neconventionale locatii pentru evenimente, foaierul reprezinta un spatiu generos, reamenajat si dotat pentru a permite accesul in cele mai bune conditii a peste 2000 oameni.

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Dub FX “Love Someone” – https://www.youtube.com/watch?v=UiInBOVHpO8
Dub FX “Soothe your pain” – https://www.youtube.com/watch?v=8F6EoMdn95E
Dub FX Facebook Page – http://www.facebook.com/dubfx
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

BILETE
– in avans prin reteaua Eventim (Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online pe www.eventim.ro) – 200 bilete la 25 Lei, apoi pretul devine 35 Lei
– la intrare in seara evenimentului
ACCESUL INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!

Provoked by Grolsch
Designed by Basswise!
www.facebook.com/basswises

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.