Lolita by Dana Budeanu (cu Mihaela Radulescu)

Lolita by Dana Budeanu (cu Mihaela Radulescu)

Hai ca e filmat frumos.

Designer: Dana Budeanu
Model: Mihaela Radulescu
Regizor: Adrian Horobet
DOP: Cornel Lazia
Creative Director: Amalia Nastase & Razvan Vasilescu
Muzica: Maria Radu – Zbor

18 thoughts on “Lolita by Dana Budeanu (cu Mihaela Radulescu)”

  1. Acum, ca mentionezi si acest mic detaliu :-)), mai ca-mi vine sa cred ca Radulescu joaca de fapt celalalt rol, deci ramane sa-l gasim pe inocentul “initiat” in ale vietii si iubirii de catre maestra, pe calea cea mai grea (sic!)… Good God. Ma tem ca am intins-o mai mult decat suporta si cel mai tare stomac, si cel mai decoltat combinezon. Oricum ai pune-o, tot gretos iese. O sa ma opresc aici, am consumat mai multe resurse decat merita subiectul.

  2. Daca MihaelaR pentru cineva e Lolita se pune intrebarea cine e profu ?,Trebuie sa fie cu 25 de ani mai mare ca sa respectam romanul,un tip de 67 de ani.

  3. Lolita este o fata de 12 ani, sexualizata prematur si putin abuzata de un pedofil, intr-un roman de dragoste, durabila, da, dar mai ales distorsionata la limita, pe muchie de cutit de la un capat la altul, ziceti-i cum vreti. Asta reprezinta Radulescu si “creatoarea” colectiei? Aceste femei au citit macar cel mai sumar comentariu despre romanul lui Nabokov? Stiu despre ce dracu’ vorbesc? Radulescu, in combinezon, imaginea unei copile de 12 ani? Cu silicoanele pana la podea? Cat de disperata dupa atentie trebuie sa fii? Give me a fucking brake, will you?

  4. eu cred alter egoul lui igu e andreea, preda legatura…..prea e doar pe negativ fata asta :)) si prea are dreptate tot timpul :)) dur dur dur!

  5. mi se pare de toata jena chestia asta. adica sa o pui pe mihaela radulescu in film si sa-i zici lolita e penibil. are 43 de ani ffs. imaginea mi se pare mai degraba buna de un videoclip M83 iar soundtrackul actual al lolitei e din cu totul alt film.

    nu zic ca e naspa, da nu se incheaga de nici un fel materialul.

    also, creative director amalia nastase. lol. ar trebui sa ma fac si eu asta ca vad ca oricum titlu asta si-l insuseste oricine vrea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.