New Pop Order cu Discopolis @ Control

  • by

New Pop Order cu Discopolis @ Control

Vineri, 14 octombrie, Club Control reia seria live New Pop Order. Sub acest generic, patru formatii din noul val electro indie vor concerta la Bucuresti: Discopolis (14 octombrie), Vondelpark (4 noiembrie), Starfucker (18 noiembrie) si When Saints Go Machine (2 decembrie).

Seria debuteaza vineri, de la ora 22, cu formatia britanica Discopolis – trei tineri din Edinburgh, al caror amestec inspirat de electro indie si house i-a facut remarcati de BBC Introducing si propulsati pe scena prestigioaselor festivaluri Reading si Leeds, in vara aceasta. Artistii au la activ un single – Lofty Ambitions – ce a facut furori la radio-urile britanice, si se pregatesc sa ia cu asalt scenele din intreaga lume.

www.facebook.com/discopolismusic
Discopolis – Lofty Ambitions (video)

Dupa concert, o noua petrecere Camera Sambo, cu DJ Gerd Janson (Running Back) si Bogman.

Intrarea generala in club va fi 10 lei.

Facebook event

Inceputa in 2009, ca raspuns la peisajul muzical in continua schimbare, seria New Pop Order i-a adus in Club Control pe americanii Thieves Like Us si formatia synthpop suedeza Lowe. In 2011, noua ordine pop vine cu un sound proaspat, din zona electro indie, de la tinerele sperante britanice: Discopolis si Vondelpark, la favoritii scenei electro-pop americane – Starfucker si revelatia scandinava When Saints Go Machine.

http://control-club.ro/
http://www.facebook.com/clubcontrol

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.