Makunouchi Bento Live @ Atelierul Sunetului #10

Noul sezon al atelierului sunetului se deschide vineri, 1 octombrie, la Institutul Francez. Makunouchi Bento performeaza pentru prima oara la Bucuresti live –ul conex noului album Swimé

Makunouchi e un tip de mancare japoneză ce contine peşte, carne, muraturi, oua si legume la care se adauga orez. Se serveşte sub forma unui bento (pacheţel, tradus european un fel de “to go”). Duo-ul timisorean vine la Bucuresti cu o intreaga buca…tarie de sunete, toate de pe mult aclamatul album, care poate fi descarcat gratuit pe makunouchibento.bandcamp.com

Waka X si Qewza scot din Makunouchi Bento 8 lumi imaginare, aventuri si filme comprimate in 8 audio track-uri, iar ascultatorul este incurajat sa-si imagineze ce vrea. “Albumul a fost pregatit in 2 ani si ceva si necesita ascultare atenta, noi recomandam la niste casti bune. Stingi lumina, stai cu castile pe urechi si-l asculti cap coada.” spun cei doi artisti.

Atelierul Sunetului #10
Makunouchi Bento LIve
vineri 1 octombrie, 20h00
Institutul Francez
Intrarea Libera

Tags:

4 thoughts on “Makunouchi Bento Live @ Atelierul Sunetului #10”

  1. finca e foame mare maica, sper ca baietii sa distribuie si pachetele cu mancare. “a la alegeri” 🙂 asa sunt sanse sa le creasca popularitatea. cat despre buci – sper sa aiba buci tari si integritate ca aparent, la Bucuresti esti obligat sa lasi bucile mai relaxate ca sa-ti fie bine.

  2. mama da ii promovati nu gluma 😐 dupa ce ati enumerat “peşte, carne, muraturi, oua si legume la care se adauga orez” ziceti ca “Duo-ul timisorean vine la Bucuresti cu o intreaga buca…tarie de sunete” iar senzatia finala e ca-mi vine sa vomit.. cine a scris asta ma ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.