Radio Guerrilla lanseaza proiectul GuerriLIVE Radio Session

Concert Les Elephants Bizzares, in direct, din Studiourile Radio Guerrilla.

Luni, 6 septembrie 2010, Radio Guerrilla lanseaza proiectul GuerriLIVE Radio Session, o serie de 15 concerte gazduite si transmise in direct din Studiourile Radio Guerrilla.

Radio Guerrilla a fost si ramane principalul promotor – poate singurul din spatiul FM – al noului val din muzica romaneasca de calitate. Nume aparute in trecutul apropiat, difuzate in ultimii ani, fac in acest moment sali pline si au concerte “afara”. Data fiind anvergura fenomenului, Radio Guerrilla lanseaza proiectul GuerriLIVE Radio Session – o serie de 15 concerte gazduite si transmise in direct din Studiourile Radio Guerrilla.

Astfel, in fiecare saptamana, va fi invitata in studioul special amenajat, una din trupele reprezentative ale noului val din muzica romaneasca, precum Toulouse Lautrec, Grimus, The Amsterdams, The Pixels, Byron, Urma, Kumm, The Mono Jacks sau Travka.

Acestea vor concerta in fiecare luni, vreme de o ora, in intervalul orar 19.00-20.00, Maestrul de Ceremonii al evenimentului urmand sa fie Bogdan Serban. La finalul seriei de concerte va fi editata o compilatie care va contine cate o piesa a fiecarei trupe invitate. Seria de cantari va fi deschisa luni, 6 septembrie, de Les Elephants Bizzares. Da, la ora 19.00…

5 thoughts on “Radio Guerrilla lanseaza proiectul GuerriLIVE Radio Session”

  1. Si cate din trupele difuzate la celebrul City Fm si-au primit banii din drepturile de difuzare? Va raspund eu ca am avut piese la City: ZERO
    felicitari si pe aceasta cale…
    Guerrilla chiar merita laudele si respect

  2. Toate trupele enumerate in acest articol au fost mai mult promovate pe City FM decat pe Geurilla (mai bine zis, numai de catre City FM) si acum sa citesc astfel de chestii, bravo!

  3. Pentru cel care a scris acest articol: cum adica Guerilla este singurul post de radio care promoveaza muzica de acest tip. City FM este singurul post care face acest lucru de ani de zile, ei au un top exclusiv cu muzica romaneasca de acest tip. City FM este in acelasi timp si continuatorul moral al “legendarului” deja post Activ FM din anii 90, pentru cine isi mai aduce aminte de el. Nu este prima data cand aud prostia asta ca numai Guerilla difuzeaza astfel de muzica, oricum, la nivel de muzica, City FM este cu mult peste acest Guerilla

  4. Chiar ma gandeam daca radiourile romanesti se vor incumeta vreodata sa faca o chestie de genul. Foarte bine! Modelul BBC Live Lounge e de referinta :).

Leave a reply (we review all comments)