Jazzadezz & Abis @ Mojo

  • by

Jazzadezz & Abis @ Mojo

OneDay Live Mojo Sessions prezintă: Jazzadezz şi Abis

Concertele din seria OneDay Live Mojo Sessions continuă joi, 26 noiembrie, de la ora 20.30, în Club Mojo (Gabroveni, 14) cu Jazzadezz şi Abis.

Abis este o formaţie bucureşteană înfiinţată în anul 2000 şi alcătuită în prezent din Marina Gingirof (solistă vocală), Costin Dumitrache (chitară), Horaţiu Şerbănescu (keyboards), Cristi Tache Dumitru (bas), Andrei Velicu (tobe) şi venezueleanul Juan Carlos Negretti (percuţie). Primul album, o combinaţie de trip-hop şi prog-rock, intitulat 06.10.2005 (Evolution, 2006), este urmat de un DVD live – Intre oras si stele – live @ Observatorul Astronomic (Abismusic, 2007).

În toamna lui 2008, Abis lansează cel de al doilea album, ABiS II, sub formă de free download pe site-ul oficial al trupei, cât şi un EP cu remixuri ale piesei Days, realizat de net label-ul japonez IF? Records. În aceeaşi perioadă, trupa a filmat un concert fără public, în compania formaţiilor Einuea şi Margento, pe acoperişul Muzeului Ţăranului Român. Materialul respectiv va fi lansat pe DVD-ul 7-11=3 ce urmează să apară în curând.

www.myspace.com/abisromania

Jazzadezz este o formaţie românească de downtempo/neo-folk/electronic- acoustic environment, sau pe româneşte “mediu real” compusă din Dezdemona Mihăescu – voce/ Alin Zăbrăuţeanu – chitară, electronice, producţie/ Călin Torsan – instrumente de suflat. Albumul de debut al trupei, Inimani Mal, se poate asculta integral pe www.jazzadezz.ro.

www.jazzadezz.ro

Concertul Jazzadezz şi Abis face parte din seria OneDay Live Mojo Sessions ce va continua în fiecare miercuri şi joi până la sfârşitul anului. Prin Mojo Live Sessions, OneDay îşi propune să aducă în faţa publicului atât trupe româneşti noi promovate în secţiunea Upload pe www.oneday.ro sau pe compilaţia Uploaded Mix Nr.2, disponibilă pentru download gratuit pe site, cât şi nume deja cunoscute pe scena underground bucureşteană – Mes Quins, The Pixels, Omul cu Şobolani. Programul concertelor este disponibil pe www.oneday.ro.

OneDay este o iniţiativă de extindere a circuitului muzical independent din România, un proiect independent şi autofinanţat de promovare a artiştilor locali şi internaţionali de pe scena indie. Proiectul s-a dezvoltat până acum în două direcţii: online, printr-un spaţiu de upload (concept asemănător MySpace) unde sunt prezente astăzi peste 70 de trupe româneşti, şi prin realizarea compilaţiei OneDay Mix, ajunsă anul acesta la a doua ediţie – o colecţie de piese semnate de trupe nou-venite pe piaţa românească, disponibilă spre download gratuit pe site, şi offline prin organizarea şi promovarea de concerte live cu trupe autohtone şi străine.

www.oneday.ro

Concertul începe la ora 20.30. Biletele în valoare de 10 RON se achiziţionează în seara evenimentului la intrarea în club Mojo (Gabroveni, 14).

Evenimentele din seria OneDay Live –Mojo Sessions sunt organizate de OneDay în parteneriat cu Mojo Club.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)