First Draft – Curs de scenaristica pentru incepatori

  • by

First Draft - Curs de scenaristica pentru incepatori

Asociatia Culturala Control N organizeaza in perioada 15 septembrie – 3 noiembrie 2009 a treia sesiune a workshopului de scenaristica First Draft.
Cursul se adreseaza amatorilor si incepatorilor in domeniul scenaristicii  de film si prezinta in detaliu elementele de baza in scrierea unui  scenariu de scurt metraj – premisa, personaje, conflict, structura dramaturgica, dialog etc., precum si elemente de formatare si limbaj specifice scenaristicii de film.

Cursul este interactiv, fiecare dintre participanti putand sa aiba in portofoliu, la finalul celor 8 saptamani, un prim scenariu de scurt metraj. Fiecare curs dureaza doua ore si este compus din discutii si vizionari de filme.

Cursul este sustinut de Ana Agopian (scenarist de film si televiziune) si Iulia Rugina (regizor de film). Primele doua sesiuni s-au desfasurat cu sprijinul Fundatiei Calea Victoriei in prima jumatate a anului.

Cea de-a treia sesiune va avea loc in parteneriat cu Libraria Carturesti, incepand cu 15 septembrie ora 19, in fiecare marti, timp de 8 saptamani la sediul Librariei Carturesti din strada Arthur Verona nr. 13-15.

Numarul maxim de participanti la curs este de 15. Nu exista limita de varsta. Taxa de participare este de 500 de ron, respectiv 400 de ron (pentru elevi si studenti).

Cei interesati se pot inscrie la adresa info@controln.ro pana in data de cel tarziu 5 septembrie, in limita locurilor disponibile. Taxa de participare se va achita la sediul librariei Carturesti in data de 10 septembrie.

Mai multe informatii se pot afla pe site-ul www.controln.ro sau la numarul de telefon 0721261736.

Leave a reply (we review all comments)